ja som moje dievča byvale "učil" a mala 17 a bolo to veľmi mile....nie je to vobec hanba ani nic podobne je to nahodou fajn...aspon vies, ze je to slusne dievca a nie slapka
Neboj, je to normálne, máš len 17, tak ešte máš času dosť Je veľa ľudí, čo je na tom podobne ako ty, nič si z toho nerob A neber to ako negatívum, je to lepšie, ako keby si chodila s polovicou mesta A navyše niektorí chalani na to letia
Ide o to, či je tá baba škaredá/pekná, či je komunikatívna/tichá, či je zábavná/nudná a akú má osobnosť. Ak má len tie pozitívnejšie vlastnosti, tak môže ísť o to, že vzťah nepotrebuje alebo len hľadá toho pravého ... ale to všetko je normálne
Pokial zapácha starými sleďmi a francúzskymi syrmi, má na tvári vredy, niekolko desiatok kilogramov nadváhy a je vnútorne prázdna, takpovediac sprostá ako pantofla, je.
Aky krásny kontrast 80,5 % že je to úplne normálne (teda celkom bežné) a v ankete zo včera takmer všetci že šanca na pannu po 18 je mizivá. Nedáva to akosi logiku
ja nebudem hlasovat pretoze som taky podobny pripaad , mam 18 s nikym som nechodil a bozkal som sa asi len ked som bol pod vplyvom alkoholu . nwm ci to je normalne alebo ake to je,, ale je to smutne viem o com pisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
217 komentov
to su musí furt dáky vol na to najsť ???
@Kosmiklove no to ja gramatické chyby všade robým ale pokiaľ sa to dá prečitať tak je dobre
načo sa pretvarovať už od decka?? a nahovárať si nejakú ilúziu lásky.
a ak ankete. je to normálne,ale čo je na tom do krista úctyhodné?
Nazval by som to "nezvycajne" nie "nenormalne" aby to neznelo tak pohrdavo.
kebdy ste nepochopili tak (sarcasm)
Problém nájsť si dievča tu ani nie je. Skôr je problém nájsť si triezve dievča xD