@ao nvm no ak im to pomôže ja mam akurat vyholene take dva pasy na oboch litkach vodorovne od chraničov holeni ale nejak necitim aby mi neoholene nohy branili hmm ... ale každy šport je iny
@muf Takymto postupom sa dostaneme ku vela veciam, co by sa tu niekomu nemusili pacit. A ano, aj spominani homosexuali spolocnostou ako takou za normalnych obecne povazovani nie su. Pritom sa tu vela ludi bude do krvi bit, ze su normalni
To iste plati pre tie pripady co som pisal vyssie.
Vsetci tu pisete, ze su to buzeranti, zatialco je to len vec predsudkov. Preco sa napriklad chlapi holia medzi nohami? Nemali by to robit len zeny? Nie, teraz je to uz v mode A kedysi aj zeny sa nemohli holit, lebo to bolo proti prirode No ked sa na to citia, preco nie
chlam zrovna nie som (možno tak chňup ... ale nohy si neholím, nechcem a nebudem ...
nerátam imačky, kde som musel kamošovi holiť nohy a on mne ... ajtak to s tými žiletkami čo nám dali nešlo (jedno potiahnutie, žiletka plná chlpov, ktoré nešli preč )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
(plavci a ini sportovci sa nerataju oni musia)
Mozem povedat ci sa mi to paci, ale rozhodne by som nesudil ci je to normalne.
=D
Pri cyklistoch je to uplne normalne lebo ak sa zrani a bude si musiet vyberat z rany spinu velmi mu to ulahci pracu ak bude oholeny
To iste plati pre tie pripady co som pisal vyssie.
nerátam imačky, kde som musel kamošovi holiť nohy a on mne ... ajtak to s tými žiletkami čo nám dali nešlo (jedno potiahnutie, žiletka plná chlpov, ktoré nešli preč )