Je to normálne: Zbalím chalana a zrazu ma prestane baviť!
Zaujímam sa o nejakého chalana a keď sa to vyvinie do bližšieho vzťahu, čiže začneme spolu randiť, akoby ma prestal baviť a mám nechuť ďalej stretnuť sa s ním. Rýchlo opadne to počiatočné pobláznenie, a tak mi vzťah vydrží max. 2 mesiace . Kde je problém
Tiež sa mi to stalo! Úžasný chlapec, pre mňa priam ideálny, bolo mi s ním úžasne, proste žiadny problém. A aj tak som to musela skončiť, lebo proste... Neviem. Zo dňa na deň ma prešla chuť, alebo ako by sa to dalo povedať. Toľko som kvôli tomu preplakala a tak som to ľutovala, ale inak sa proste nedalo.
Asi, teda určite to bude v nás, ale ja to vidím tak, že to proste nebol ten "pravý" Ak príde ten, ktorý má, určite sa doňho zaľúbiš najviac na svete a urobiť také niečo ťa už ani nenapadne.
@Grenouille V pohode, ja sa toho tiez vacsinou obavam, i ked sa mi to nestava, lebo si malokedy nieco zacinam, kedze viem, ze taka som. Mozno to pride casom, alebo to nepride nikdy a som proste typ cloveka, co je zamerany na ine veci. Moc sa to snazim neriesit. Ale tak celkovo; myslim, ze co rychlo pride, to rychlo odide.
Mam kamošku a je prestné taka ista ako ty @Grenouille tiež má ten istý problema stále po ukončeni nejakého vzťahu to začne veľmi lutovať dobre že si hlavu o múrok netrieska ... no vždy som jej dohovárala ...ale vôbec nepomaaaahalo...tak ako baby dufam, že vas to raz prejde a už nebudute šaliť chalanov...a najdete si toho pravého
@Grenouille nepoznám ťa tak ťažko hodnotiť ale môže to byť aj tým že tlačíte rýchlo na pílu ako sa hovorí (myslel som tým to že čo rýchlo začne tak sa rýchlo skončí) na všetko hlavne treba čas a vstup do vzťahu to nie je len že večer sa stretneme na diskotéke a zajtra si už voláme a za 3 dni sme svoji takto to nefunguje aj keď v dnešnej dobre to všetci tak robia a potom to tak vyzerá že najdlhší vzťah má rok a pol až 2 roky. Proste treba vždy čas aby ste sa poriadne spoznali s tým kto ti je sympatický a chceš s ním byť. Sympatie a krása je len jedna časť ktorá je potrebná do vzťahu, treba sa aj spoznať si myslím. Lebo často sa ešte nič nezačne a už sa končí ako v tvojom prípade lebo sa spoznávate navzájom už keď ste vo vzťahu(ak to myslíte vážne a ako vidím tak ty asi áno ak ťa to trápi) a do slova sa jeden druhému znechutíte keď sa spoznáte, prv sa treba spoznať a potom premýšľať nad niečim viac. Možno si už aj počula že vo veľa prípadov sa stalo buď chlapcovi alebo dievčaťu že boli priateľmi a ani nechceli spolu chodiť a mali sa iba radi a nič k sebe necítili okrem priateľstva ale časom to prerástlo do lásky také vzťahy by mali už vydržať navždy, lebo vtedy ľúbiš človeka aký je, ako sa chová k tebe aj všeobecne, čo všetko vie proste ho miluješ nie len kôly kráse či len preto že sa ti páči to nemusí vždy stačiť aj keď nikto nie sme dokonalý aj to treba povedať. Až keď človeka poznáš aký je až vtedy zistíš čo je na človeku najcennejšie a poviem ti rovno že krása to nie je, jasné komu ide o sex tak pre toho je krása najcennejšie na tom druhom.
bojíš sa vzťahu. Ani nevieš aké je to vo vzťahu suprové, nie je tam žiadná nuda, hovoríte si o čom len chcete, idete kam len chcete, hrajete sa hry ktoré chcete, sloboda, a ked sa chceš vyrozpravať alebo si poplakať maš niekoho. Je to fantasticke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Asi, teda určite to bude v nás, ale ja to vidím tak, že to proste nebol ten "pravý" Ak príde ten, ktorý má, určite sa doňho zaľúbiš najviac na svete a urobiť také niečo ťa už ani nenapadne.
ale teraz je to iné , uz sa to blizi k jednemu roku a asi to aj ostane
chyba bola v tom ze ani jedena z nich nebola to prave orechove.. to je asi aj u teba