Ahojte, všetky dievčatá, aj vám sa po prvom holení tam dole spravili vyrážky? Mám tam nejaký ekzém či čo a dosť to bolí a trochu aj hnisá :/ Neviem, že z čoho, by to mohlo byť, pretože som použila normálnu žiletku aj nedráždivé mydlo tak teda fakt netuším
jj aj mne sa to robi pokial nemam vzdy novu ziletku.. a mama mi kupuje jednorazovky ale nic moc casto cize nemozem po kazdom holeni striedat =/ jedine co sa da poradit ze vytrhaj si pinzetou/voskom alebo tak..
@lesush , nie chodím športovo plávať denne a nejak mi to začalo zarastať až k nohám a bolo mi to také nepríjemné a nie neholila som sa do protismeru
@hawaitypek no tak vieš niektoré dievčatá v jedenástich zarastajú viac ako ako dospelé, napríklad ja som začala už v ôsmich rokoch a v desiatich som bola viac ako mama
ak si plavkyňa tak pre teba je fakt ideálny ten vosk... neboj sa, dá sa to prežiť a čím skôr začneš s voskom, tým lepšie (myslím, na rozdiel od žiletky). Napr. nohy si depilujem voskom od 12 a teraz mám závideniahodne málo a jemných chlpov na nich (predtým som mala celkom hustý porast). Takže sa to oplatí.
@hoperpohroma uf, ja chodím ku kozmetičke, neviem, čo je to za vosk/vosky. Ale môžem sa opýtať, hoc pochybujem, že sa to bude dať kúpiť v bežnej predajni.
nehol sa so žiletkou šak to je humus to aj svrbí keď to rastie čo som počula...normalne si kúp elektrický holiaci strojček či čo to je .. to je super a nebudeš mať ani virášky ani nič ... väčšina dievčať čo sa holí so žiletkou tak má virášky ... to je podľa mňa najlepšia voľba pre teba
@najivna som rada Ale to som v živote nepočula, že by niekomu...niečo hnisalo, a predstavila som si to zhruba tak, že OP sa holí hrdzavým viečkom od konzervy alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neviem kolko mas rokov ale ak uz viac ako 11 tak si to kludne chod dat spravit do salonu je to v pohode
a kup si veet after care
len ked sa ti to robi tak si davaj bacha lebo nechces skoncit ako najivna ktora uz ziletku pouzivat nemoze ze nie?
btw v jedenastich??? to pre koho si sa oholila? pre frajera?
kašli na to do 18 si takýmto tempom budeš holiť aj bradu
@hawaitypek no tak vieš niektoré dievčatá v jedenástich zarastajú viac ako ako dospelé, napríklad ja som začala už v ôsmich rokoch a v desiatich som bola viac ako mama