kamarátka ma chalana asi mesiac už sme sa predtým veľakrát bozkávali a rôzne flirtovali a teraz máme na to obe chut ale ona ho nechce podjebať, myslíte že zajebávanie s babou je podjebanie ?
Ja jem rožok, dostala som chuť na žemľu, nemala som ju dlho ... ale už zopár krát som ju mala, mám zradiť rožok ? .... nechce sa mi ísť po ňu do pekárne a ...,
celé to sú bludy ... ona má frajera, ty si nájdi a buďte obe spokojné
ked ma chut sa s tebou bozkavat tak asi nie je tak uplne hetero...a kedze je bi tak mozes byt pre jej priatela konkurencia..y toho vyplyva ze to je "podjebanie"
@unchained tak záleží od toho ako to ona sama vníma ak to bude vnímať tak, že to žiadne podjebanie nie je, tak to ani nebude, ale ak si bude myslieť, že áno, tak to tak aj bude... je to len na nej, no vlastne na vás ako sa k tomu postavíte
Ked si myslis, ze nie... ked sa s tou tvojou kamoskou len "hrate"... tak to neries na Birdze ale so svojim priatelom...
A pre tych, co maju nieco proti lesbam, bi, gayom atd... Bjork ma na to najlepsi nazor
"I think everyones bisexual to some degree or another; its just a question of whether or not you choose to recognize it and embrace it. Personally, I think choosing between men and women is like choosing between cake and ice cream. Youd be daft not to try both when there are so many different flavours."(Bjork)
podla mna nie,ked je to dievca..teda,ak nie je bi alebo lesbicka (co asi nie je),nehrozi,ze sa do teba zamiluje,takze ho neopusti,a okrem toho jeho to velmi pravdebodobne aj vzrusuje.
takze ja si myslim,ze nie,ale zalezi na nich dvoch
napadlo ma, ze skus ako by zareagoval. chod niekam s priatelom a dohodni sa stou kamaratkou ze sa tam stretnete vsetcia traja a ked tam budete tak ako na pozdrav si normalne date jazyckovu tak ako keby s priatelom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja jem rožok, dostala som chuť na žemľu, nemala som ju dlho ... ale už zopár krát som ju mala, mám zradiť rožok ? .... nechce sa mi ísť po ňu do pekárne a ...,
celé to sú bludy ... ona má frajera, ty si nájdi a buďte obe spokojné
Záleží v tejto vete fakt na tom, o aké pohlavie ide? Podľa mňa nie.
predstav si že ho nájdeš s dákym chlapom??? .. v pohode by si to brala?
"ale ja som ho nepodviedla. vieš, 21 ľudí z 30 mi povedalo, že to nevadí!"
ale dievča, tebe príde ako žena nejaký menejcenný človek ako je chlap, že by to nebolo "podjebanie"?
Toto myslíš ako vážne?
..myslím že v tejto dobe je to normálne, a btw já som BI
Jasne, ze je to podvadzanie...
Ked si myslis, ze nie... ked sa s tou tvojou kamoskou len "hrate"... tak to neries na Birdze ale so svojim priatelom...
A pre tych, co maju nieco proti lesbam, bi, gayom atd... Bjork ma na to najlepsi nazor
"I think everyones bisexual to some degree or another; its just a question of whether or not you choose to recognize it and embrace it. Personally, I think choosing between men and women is like choosing between cake and ice cream. Youd be daft not to try both when there are so many different flavours."(Bjork)
takze ja si myslim,ze nie,ale zalezi na nich dvoch
nie je jedno ci je zena alebo chlap?
podvod ako podvod..
dievca, tvoj slovnik...