mam jednu otazku ohladom zvierat..uz dlhsiu dobu sledujem na balkone sykorky,,a medzi nimi sa neustale pohybuje dake cudo co vpada ako sykorka,ma taku istu stvbu tela,,pruhovanie na kridlach,pipanie.chovanie...ale ma to hacik..od beznej sykorky sa lisi ty
@mefistofel to hadam nemyslis vazne ze si mam prejst cely attas vtakov...ja som an sidlisku a unas nic ine okrem mysi,vrabcov a sykoriek nebeha......dvakrat v zivote som tu videla sovu to jest vse...
no tak slečna ma predbehla. je to stehlík. stehlík sýkorky neobskakuje. inak sfarbenie má dosť odlišné od sýkorky a podľa mňa aj stavbu tela, ale to je fuk.
ok pristahovalecky stehlik,co sa vtrel sykorkam do rodiny berem v uvahu ze sa to teraz naozaj na stehlika podoba...a inac s tou hrubkou mi pisete ze RIP.slovak tak potom si teda berte na rovas prezidenta co dokaze on a verejne hej... cele SVK je RIP aj s nasou slovenčinou malebnou užastnou....aj s nasim prezidentom......viete co by mali spravit na SVK...urobiť test ze kolko percent slovakov skutocne stopercentne bez jedinej chyby ovlada pravopis.......by ma zaujimalo to percento ked sa tu ohanate jednym zamenenym í/ý a hned hadzete koment RIP slovak..
Ja si tiež myslím, že sa medzi sebou nemnožia... to jak keby zebru napadlo s koňom sa páriť aj keď patria do jednej skupiny ale nejak ani druhy opíc sa medzi sebou nie takže ... asi nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Pár dní dozadu som videla ako malý pes,fakt malý pes trtkal pomerne veľkého psa A veľký pes papal,asi preto že malý pes nedočiahol kde mal
o krížení nič neviem
no tak slečna ma predbehla. je to stehlík. stehlík sýkorky neobskakuje. inak sfarbenie má dosť odlišné od sýkorky a podľa mňa aj stavbu tela, ale to je fuk.
sice osobne sam som videl asi tak 2sekundy ale to je jedno
ale nedavno sa jeden narodil v jednej zoo ked nemali miesto na jednu zebru tak ju dali ku konom a boli prekvapeny osetrovatelia