ja hocikedy rozmyslam nad tym,ake by to bolo,keby nevynasli oblecenie....ze by sme chodili po meste,do skoly nahi...bolo byto zvlaastne....radsej by som sedela doma...
je to pravda si myslim. sama sa priznam ze posudim cloveka podla toho, ci je cisty alebo obtrhany a spinavy... su to veci co si vsimne kazdy a hodnoti podla toho. ale snazim sa dat vsetkym sancu pokial moc nesmrdia a nie su ozrati...
ale podla mna to je howadina..kazdy si oblecie to naco sa citi ... svojim sposobom je to pravda, ale .... aj ne ... ale ked si to zoberies z tej druhej stranky... pr. obleciem si ja suknu, heii ? , co si vsetci pomyslia ... asi vies..ale pri tom som taky neni
#12 osobne neuprednostnujem .... dievcata z dedin,pretoze vacsina sa neoblieka naj naj, ale maju dobre srdiecka aa na tom, co si oblieka vobec nezalezi ...samozrejme nepojdem von v turbane =D
podla mna nie, ako samozrejme že podla toho ako je clovek oblečený sa dá vycítiť niečo z jeho povahy a pod ale nie vždy to platí. Ja napríklad nemám nijaký výhranený štýl a jeden den možem byť oblečená elegantne a druhý zasa denglavo(bratove tričko, volné gate, rúž) niekedy to može vystihovať ako sa cítim a podobne ale robiť nejaké velké úsudky ohladne oblečenia je podla mna trochu prízemné a zbytočné. Lepšie je posúdiť človeka podla jeho vnútra - je to síce otrepané ale je to tak
Určite. @20 väčšinou je to tak, že čo nosíš v srdci, to aj na sebe. Zoberme si hudbu: tí, čo počúvajú rap, sa tak aj obliekajú, pri metale/ska/gothic/hocičom inom sa obliekaš tak, aby si akokeby "ladila" s tým hudobným štýlom. To nie je škatuľkovanie, to je to čo cítiš a teda to čo je vovnútri - týmto som sa vrátila k začiatočnej myšlienke.
uprimne??..je vela ludi co beru tak ze ked nemas ADIA na nohach na na mikene neni napis ROXY a nohavice nemas LEVIS tak sa s vami nebudu ani bavit..ja neviem nepaci sa mi taketo odsudzovanie..vedale co veci robie aj kvalitu cloveka??nemusi byt znackovi od hlavy po paty ale hlavne ze bude super
@23 uplne suhlasim,cize z toho vypliva ze saty ROBIA cloveka! nie je to myslene nejakymi znackami oblecenia alebo neznackami,skor o style aky clovek ma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
I keď predstava nahých ľudí - pripadalo by mi to trocha čudné ale asi by som si zvykol
Podľa zovňajšku si mnohí vytvoria prvý názor a keďže prvý je len jeden, na šatách dosť záleží.
Vnútro spoznajú iba "vyvolení", u niektorých introverov dokonca nikto
ale podla mna to je howadina..kazdy si oblecie to naco sa citi ... svojim sposobom je to pravda, ale .... aj ne ... ale ked si to zoberies z tej druhej stranky... pr. obleciem si ja suknu, heii ? , co si vsetci pomyslia ... asi vies..ale pri tom som taky neni