@tona dá sa to... ale len v prípade ze tvoj chalan ma viac rozumu ako ty a nepyta sa tu chujoviny a vie sa vyjadrovat, ma uz nieco odtrtkane, ma viac ako 18 ale ani v takom pripade si netreba byt isty najlepsie fakt takeho ktory v tom ma PRAX a nie teoriu ktoru ti narozprava: >neboooj dam si "pozor"!!!<
ked je amater tak pri vyvrcholeni sa moze v tvojej dierke tak dobre citit ze mu bude jedno aky retazec udalosti sposobi,najlepsie je mu ho pored vyvrchlonim vyhonit ale to musi te byt zladeny,ja mam kvalitny sexualny zivot a nikdy som kondom nepotreboval.
Existuje take nieco ako "kvapocka lasky", ktora mu moze "vyjst" aj ked este nevyvrcholil. A aj ta moze obsahovat spermie, najma teda pokial si davate druhe a dalsie kolo za sebou Avsak ja by som sa asi nikdy nespoliehala na to, ze si da pozor. Jedine ak by nam uz nevadilo, zeby prislo babo na svet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ak to baba nechce do pusy tak to už si pozor občas nedám
p.s. ochranu som nikdy nepoužíval a ani nebudem
Ale ,tehotná môžeš byť aj ak si dá pozor,pokial viem.
nech najprv nazbiera skusenosti a az potom nech skusa ustriehnut
jo...?!