Ahojte Chcem počuť iba váš názor. Môj priateľ má o 30 cm viac ako ja :/ Raz mi povedal že to je na mne jedine mínus. Neviem, podľa mňa na tom veľmi nezáleží keď sa dve osoby ľúbia ... ale aj tak, troška má táto jeho reakcia zarazila :/ Aký je u vás ten
Práve dnes sme to riešili. Najprv mi neodpovedal, ale po chvíli povedal že už 175 je na ženu moc. Mám 165... ale moc presvedčivo to nehovoril :/ Skôr mám pocit že len chcel, aby som už bola ticho ...
Aj u nas máme výškový rozdiel, hoci nie 30 ale stále tam je, a neberieme to ako problem. Keď niekoho ľúbiš, nemyslím si že výška je nejaký rozhodujúci faktor...
@natyfuckingo no ja ti nevim karle, doktorka mi namerala 168 cm, ucitel mi nameral 164 cm a mama mi tvrdi, ze mam aspon 170.. kazdopadne, co sa tyka spoluziakov, jeden je odo mna mensi, 3 su narovnako a drviva vacsina je vacsia tak o pol hlavy neviem, mozno este vyrastu.. taki 2-3 su naozaj ze obri
a aj keby som nizka bola, vzdy som malu vysku u zeny skorej pokladala za pozitivum, vyzera to jemnejsie a zenskejsie.. nechapem, co na tom niekomu moze vadit, ked ma nizku babu O_____o ako keby na nu nedovidel alebo co
tak dva krat no . nevadi. trochu inak. ale pointa je taká istá. A možno to je pre neho taký nezvyk, ale tak aj moj bratranec je taký veľmi vysoký má nad 2metre a jeho frajirka je nizke dievča, a su spolu šťastní a nejako to "neriešia".
@hoperpohroma čoooo 164-168 to si teda dosť vysoká podľa mna. Tak ideálne by som povedala. Ja som trochu podpriemerom, hoci veľa chalanov vraví, že sa im to práveže páči, ale tvoja výška je podla mna fakt ideál.
@pijemzelenycaj ja si uz praveze teraz pripadam moc vysoka, staci ked mam culty co maju nejaku 3-4 cm podrazku a uz si pripadam, ze nad vacsinou zien vytrcam
okej medzi mnou a mojim je rozdiel ..hm hm hm 35cm !! a povedal , že sa mu nepáčia vysoké "kobyly" to ja som tá čo by sa mala sťažovať a tlačiť ho do zeme ....ale výška by sa podľa mňa nemala riešiť aspoň ja ju neriešim.
@ciara18 ja si tiez myslim, ze by na tebe nemal chciet nic menit, hlavne by nemal riesit vysku, ked tu raz neovplyvnis O______o myslim si, ze je to idiot
@natyfuckingo mne sa strasne pacia male dievcata, uplne zlate mi pridu aj ja chcem byt zlata
@hoperpohroma jasneže si skončila fajn ! občas si želam byt tak o tých 10 centi vyššia, ale to ne kvoli priatelovi, to je čisto taký moj vnutorný pocit. tak si váž svoju výšku
@hoperpohroma že sa o mna spolužiaci opieraju ale fakt..ako ja to berem ako srandu, hoci občas mi to fakt ide na nervy...ale ma to aj vyhody určite, ale občas si želam byt trochu vyššia.
nechapem co sa tu take strasne riesi....... sak povedal ze JEDINE minus je ze niesi trocha vyssia. Takze mas 5cm k dokonalosti.Niektory ludia sa k dokonalosti ani nepriblizia a ty tu riesis par cm. Tak je proste na baby co maju 170cm, ale aj tak lubi teba a nie ine ktore su od teba vyssie, takze WTF?
@19 super mat tvoje dedukcne schopnosti a zistit definiciu " myslim si, ze je to idiot" s jednej vety este aj to mozno nie presne zreprodukovanej je uzasna
no rozhodne by ste sa mali rozist, naco este cakate? 30 cm? ako to spolu vobec dokazete vydrzat?
..a teraz vazne, ja som tu poznamku ze je to tvoje najvacsie minus pochopila tak, ze ti tym zlozil kompliment ze si prenho dokonala.. aspon tak by som to pochopila ja, lebo pre normalneho cloveka nemoze byt nejaky vyskovy rozdiel problemom vo vztahu preboha
@35 ja zas nechapem, ako mozes nechapat moju dedukciu. naco, proste naco jej chalan hovori, ze je moc mala, ked to nijako nezmeni? kedze mala potrebu zalozit forum, asi sa jej to dotklo. naco jej take veci hovori, ked to nespravi nic dobre..
@hoperpohroma Ved jej vlastne povedal ze je na 99% dokonala, keby mi to niekto povedal tak nejdem na birdz zalozit temu o chybajucom 1% do dokonalosti ale rozplyvam sa nad tym aky som pre neho (skoro)dokonaly. Nic nevies o tom kedy jej to povedal, mozno sa bavili na temu "pre mna dokonaly partner" a on povedal len tak okrajom "si pre mna dokonala, skoda ze niesi trocha vyssia" a dievca si uz mysli aky to je problem a chudak chalan ani nevie ze jej sposobil dozivotnu traumu (ironia). To je ako keby si chodila s blondakom ale najviac sa ti pacia chalani s ciernymi vlasmi a kamaratka sa ta spyta v jeho pritomnosti aki chalani ta najviac pritahuju. Povies ze ciernovlasy, tym padom si "idiot" lebo si si dovolila povedat co ta naozaj pritahuje v jeho pritomnosti.Ona sa mu tiez urcite niekedy stazovala aka je tucna, ake ma dnes hrozne vlasy, aky ma hrozny nos, zadok, ake je hrozne pocasie atd a aj tak to nemoze zmenit alebo nechce. A toto robi skoro kazda zena (muz). Vlastne nechapem naco to riesim lebo tvoj nazor zjavne ostane rovnaky + ako ceresnicka na torte som od teraz na tvojom liste "idiotov" lebo som si dovolil obhajit niekoho koho ani nepoznas + lebo mam hrozny avatar, takze end
Zaujímalo by ma, či aj ty si mu niečo také, čo on nemôže ovplyvniť vytkla alebo na tebe pácha príkorie iba on. Len z dôvodu že si chcem overiť, či karma ešte funguje, nie že by som ti neverila. A fakt toto, čo ti povedal by som brala rovnako ako ty, ale tiež by som sa zamýšľala že prečo mi to vraví, či to nie je fifty - fifty a či si len neuvedomujem nejako moc neskoro, ako prežíva, čo mu vravím a či toto nie je taká facka, že mám byť k nemu citlivejšia. A z tohto, čo píšeš, by som vydedukovala, že má veľmi prísne kritéria, ktoré považuje za bezpečné u baby - svojej partnerky, asi mu to dáva pocit istoty a asi pre neho výber partnerky je veľmi vážna vec a asi má sklon byť hrdý na svoje úspechy a zakladá si na tom, aby o nich mohol rozprávať otvorene. No a asi pri dosahovaní svojich cieľov a sumarizáciách, čo už dosiahol, nezvykne brať ohľad na city poslucháčov. A asi je mu celkom nepríjemné rozoberať, že ostatní majú city, a nerád priznáva žniečo urobil zle tak preto ťa asi rýchlo zrušil keď si to nadhodila a ty si mala pocit že len chce aby si bola ticho. No sú takí ľudia a keď ťa toto teraz veľmi ranilo odíď od neho, lebo toto podľa mňa nie je, že ťa nemá rád, ale je taký a ani väčšia láska k tebe toto nezmení a možno sa nájdu časom ďalšie veci, ktoré ti takto vytkne a teba to položí...poznám pár takých milovaniahodných egoistov ktorí kritizujú akoby sa nepočuli ale nevyzerajú vždy, že nemajú city len niekedy je to hrôza a vtedy sa ťažko verí, že vnímame veci rovnako a cítiš sa pri nich menejcenne...riešenie pre mňa je dať im menšiu rolu v mojom živote a preto to radím tebe.
@jackall zaujimave, ako si dokazes vykonstruovat situaciu, len aby to jeho oznacenie bolo "akceptovatelne". ja proste nevidim pointu vo vycitani veci, ktore sa nedaju zmenit.. keby som pocula: "No, si skoro dokonala, len ta tvoja vyska..." tak pozeram ze dafuq, ked sa ti nepaci, tak chod prec, ked sa ti paci, tak drz hubu. proste nevidim zmysel v hovoreni niecoho takeho O_____o
no skus mu povedat napriklad ze jedine jeho minus je ze ma maly penis, ze by ho mohol mat o dake 3 cm vacsi alebo whatever, ze co ti na to povie, ked je taky mudry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
naco niekomu vycitat to, co neovplyvni?
spytaj sa ho, ci by chcel radsej vacsiu
Absolútne...
a ako mne každý hovoril keď si robili zo mňa srandu- v posteli sa to vyrovná
a aj keby som nizka bola, vzdy som malu vysku u zeny skorej pokladala za pozitivum, vyzera to jemnejsie a zenskejsie.. nechapem, co na tom niekomu moze vadit, ked ma nizku babu O_____o ako keby na nu nedovidel alebo co
aspon ma zhora dobry vyhlad do dekoltu
potom máš fajn výšku
ja mám malých spolužiakov
až na dvoch
no neviem, akože nie som chlap, ale sa mi nepáčia malé dievčatá..
áno, záleží aj na tom, aký je vysoký chlap
zas nechcela by som o 30 vyššieho, aj keď je to dosť reálne, keďže mám 176/7
@natyfuckingo mne sa strasne pacia male dievcata, uplne zlate mi pridu aj ja chcem byt zlata
pozri ja mám 158 a aj ked si dám podpätky tak sa citim maličká.
@ciara18 chalani zvyknu rast aj po 18.. ale neries to tolko.. proste sa s nim rozid a hotovo
@19 super mat tvoje dedukcne schopnosti a zistit definiciu " myslim si, ze je to idiot" s jednej vety este aj to mozno nie presne zreprodukovanej je uzasna
..a teraz vazne, ja som tu poznamku ze je to tvoje najvacsie minus pochopila tak, ze ti tym zlozil kompliment ze si prenho dokonala.. aspon tak by som to pochopila ja, lebo pre normalneho cloveka nemoze byt nejaky vyskovy rozdiel problemom vo vztahu preboha
A ešte jednu múdru vec som počul: Malá, vrtká, dobre t*tká
Príde mi choré ak niekomu vadí výška.
Ale mám pre teba zaručenú radu
Povedz:
"Pozri, keď ti tak vadia moje centimetre, čo keby mi začali vadiť tie tvoje " (if you know what i mean )
To mu zmenší ego raz-dva
Klud toto slečne nepomôže..
Podľa mňa je náhodou celkom zlaté, keď je baba taká nízka a chalan vysoký
Aspoň máš posilnený ten pocit, že ťa niekto ochraňuje
...v nohaviciach