vždy lepšie ako ostať v ,,obrannom,, pakte Varšavskej zmluvy raz som v jednom starom atlase našla že: ,,obranný,, pakt VZ a ,,útočný,, pakt NATO...mi to príde také hlúpe...
NATO robí strašne vela "chýb" neviem aký to malo zmysel bombardovať Juhosláviu. Alebo za čo ešte bojuje NATO v Afganistane. Alebo uznanie Kosova je porušenie medzinárodného práva.
a aby som to doplnil, Miloševič bol obvinený zo 66 zločinov, proces s ním trval dlhšie než s nacistami a nič mu nedokázali. Zomrel vo vyšetrovacej väzbe a pravdepodobne ho zabili.
@putin neviem ako ona, ale mne osobne vadí imigračná politika, falošná humanizácia, šľapanie po vlastnej kultúre a identite a neustále sa pchanie do americkej rite.
no NATO je praveze dobra vec, a znamena to, ze keby aj nas hocijaky stat napadol, tak krajiny NATO maju povinnost zareagovat a prist nam na pomoc, je to vyhodne, aj VZ je dobra, ale by som povedal ze NATO je novsia a kvalitnejsia verzia VZ..... a ma to aj vela inych vyhod, ked sa clovek dotoho rozumie, taq vie zhodnotit, co a ako. a moji rodica obaja robia v tomto obore takze viem, oco ide
keby už všetky tie svetové spory skončili, snáď by žiadne NATO nebolo potrebné...lenže to nikdy neskončí...a keďže sme malá a pomerne, teda dosť slabá krajina, nám to neuškodí, skôr snáď v najhoršom podrží...veď ktovie, čo sa bude diať o pár rokov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
NATO radšej zbombardovalo Srbsko, ktoré nevykonávalo genocídu, podporili Albáncov, odtrhli si zo Srbska, z teroristov urobili vládu Kosova.
HNUS.
Kto je za NATO je chudak!!!