..takze v skratke..mam chalana sme spolu uz 8 mesiacou, klape nam to len sa nevieme dohodnut na jednej veci/pre mna dost podstatnej/uz sme mali spolu sex a problem je vtom ze on nechce pouzivat kondom a ja pre istotu chcem....vravi ze sa nemam bat ze si
bud budes nekompromisna alebo si mozes uvdomit to. Raz som to cital, ze niektory jedinci ak pouzivaju kondom tak im to vadi pri sexualnej naruzivosti alebo aok by som to inak povedal nevedia sa vzrusit. A ked idu na ostro tak nema ziadni poblem s nicim a obaja partneri su spokojny. Si spokojna? Si nie si? Vadi ti to? je to aj tvoje telo . Urob co uznas za vhodne. Opatrnosti ale nie je nikdy dost
pokial ide o tabletky ta kazde inac ale to si nekupis len tak to pojdes za gynekologom a on ti predpise najvhodnjsie pre teba aby ti nijako neublizili a v navode mas napisanu dobu ucinnosti a ti poradim ber 3 tyzdne v mesiaci a 1 tyzden bez sexu a tabletek
nie ste spolu az tak dlho podla mna aby ste uvazovali nad babom tak sa ho spytaj akej farby chce kocik a ci bude schopny sa o pripadne baby postarat lebo spoliehat sa len na to ze si da pozor je blbost, vies ze raz za cas skusit naostro ok, ale stale to je uz planovane (neplanovane) rodicovstvo pouvazuj nad tabletkami a ked sa mu to nelubi tak mu to ani nevrav, nejako sa musis chranit
chlalanovi trocha semena vynde v tej kvapke lasky ci jak to ostatni nazivaju tam je male mnozstvo spermi a chalan o tom pri sexe ak nema kondom nemusi vediet a ty otehotnies blbe... 1+1=3
je pekne ze mu veris..ale co budes robit potom, ked otehotnies, a odide od teba..aj potom mu budes verit ? a tie tablety..dobry napad, bo napr. Triquilare, uz po tyzdni mozes sexovat bez problemov.ale vsetko sa dozvies na gynde
Co vam jebe, sak si daj predpisat tabletky a mas svaty pokoj. S kondomom to neni ono, kondom je urcite obmedzenie. Ani mna to s nim nebavy. Najlepsie je ked ma baba tabletky a moze sa ist na ostro.
Kamarat uz dvakrat kupoval holke iste nemenovane tabletky (nebudem robit relkamu nie ), ktore treba uzit co najskor po otehotneni. Ano, zarodok sa sice dostane von z tela, ale je tam riziko, ze uz nebudes moct v zivote otehotniet... A neviem ci si ochotna nieco take riskovat. Bud ochrana, alebo nech si to robi sam
je to nezodpovednost tvojho chalana .... urcite by si mala zvolit tabletky a nemusis sa potom nicoho bat ale ak aj potom s tym budes mat problem tak to uz neviem si to budete musiet nejak vyriesit.Alebo abstinovat od sexu a ked tvoj chalan uz nebude vediet vydrzat bude mu to jedno
Hm, este ste nikdy nepoculi o negativnych nasledkoch uzivania hormonalnej antikoncepcie? To len tak z fleku odporucite kamoske tabletky a ani vas nenapadne, ze jej to moze ublizit? Nejde teraz o to, ze sa to nemusi prejavit hned, ale ved nezijeme len 20 rokov a dost, nie? Hocijaky odbornik, ale fakt odbornik, nie len taky, ktoremu ide o zarobok, vam to potvrdi. Preco je asi branie steroidov zakazane? Kamos je sportovec a dobre vie, co steroidy sposobuju v tele, a ked branie hormonov skodi muzom, zenam neskodi??? co tam po peknej pleti, ked si mozes ublizit? a to nehovorim o abortivnych ucinkoch, ktore nie su len tak, ze aha mravec, zabijem ho. Holka, davaj si pozor, aby si si neznicila cely zivot, ja viem, ze teraz sa na mna zosype sprska kritiky, ze zijem v stredoveku, ale to je jedno, ja viem, co hovorim a chcem ti len dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
..noo tie tabletky niesu zly napad ako dlho ich musim uzivat aby zacali ucinkovat??h,,:
ked ta lubi tak by ti mal urobit ustupok...