@manuela A keby ste sa za neho čo ja viem prihovorili že je to nespravodlivé a bla bla la a že to neni niekde zakázané...Nespravila by s tým učka niečo?
ak ratas do toho "5 rocne dievcatko" a podobne, tak je tych ludi dost, aj tak nemylsim, ze az 2/3. kazdopadne pri 5 rocnych dievcatkach je jasne, ze ten vek je vymysleny, v tvojom pripade je to cosi ine. a ked mas nepravdivy profil, tak forum o chlapcovi v silonkovych podkolienkach tiez trosku (aspon v mojich ociach) straca na doveryhodnosti
Podľa môho názoru je úplný nezmysel, ak niekto na internet udáva svoje pravdivé informácie..
Vieš , dá sa to ľahko zneužiť!!!! A po druhé , na diskusiu niesú podstatné údaje o prispievateľovi , ale o čom tá téma je.. samozrejme , že nemusíš tomu veriť , aj ja niektoré príspevky na tomto fóre berie hóóó´dne s rezervou...
Chlap mal silonky? To by mi bolo podozrivé, ale nemyslím, že by to bol dôvod na zníženú známku zo správania.
Na základnej škole sa mi učiteľka aspoň raz za týždeň vyhrážala, že moje oblečenie (a správanie) nekorešponduje so školským poriadkom, ale nikdy som nič nemala... učitelia v týchto veciach zvyknú len strašiť. Pokiaľ naozaj nepríde fakt nevkusne ale extravagantne oblečený, je dosť nespravodlivé znižovať známky. Grázlov si nevšímajú a drsných chlapov v silonkách chcú trestať.
Pokiaľ môžu chlapi nosiť náušnice a dlhé vlasy , tak potom sa musí tolerovať aj taká vec , že má silonky... ako povedala naša spolužiačka že pokiaľ ich mal pleťovej farby tak čo na tom....??
tak toto je riadne na hlavu postavene..co keby prisiel v letnych ruzovych satockacha k tomu biele silonky a lodicky tak ho vyhodi zo skoly ci co?...za silonkove podkolienky urcite nepatri 2 zo spravania, mozno je to nevhodne ale na na znizenu znamku zo spravania
no niekto je hrabnuty a niekto nie .. normalny ucitel by to nespravil ale myslim ze toho ziaka ucitelky proste nemaju radi a inokedy by aj prizmurili oci.. u nas to tak tiez je ani mnaq nemaju radi lebo sa vzdy za ludi staviam tak ako vy ste to nespravili a oni si to pamataju svine hnusne ucitelske....
ja som sa vzdy postavila za tych o ktorych somj vedela ze mali pravdu a to som ich ani nemusela nejaku.. za mna sa nmikto nepotavil ale raz sa mi to mozno vrati, ale nerobim to preto
Školský poriadok káže, že "žiak má prísť do školy vhodne a slušne oblečený"...čo je slušné pre učiteľov, ktorí potom žiakov sankcionujú, je už druhá vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
No ja s myslím že nie..
To aj naša učka nadáva ked si dám sprostý príčesok a ona vyzerá ako vzorkovník farieb..
A zastal si ho niekto?
Pokiaľ tým niekoho neobťažuje, tak s tým učiteľka nič nemá.. Môj spolužiak nosil v zime pod rifle silonky..
človek sa oblečie ako mu vyhovuje a dobre že ho nejdu zažalovat..
nepochopim dnešný svet..
chudák chlapec,ja by som tej .... hned naložila..thcaaa..
Tak isto ,ako 2/3 birdzdakov , aj ja mám značne skreslené osobné údaje....
ak ratas do toho "5 rocne dievcatko" a podobne, tak je tych ludi dost, aj tak nemylsim, ze az 2/3. kazdopadne pri 5 rocnych dievcatkach je jasne, ze ten vek je vymysleny, v tvojom pripade je to cosi ine. a ked mas nepravdivy profil, tak forum o chlapcovi v silonkovych podkolienkach tiez trosku (aspon v mojich ociach) straca na doveryhodnosti
Vieš , dá sa to ľahko zneužiť!!!! A po druhé , na diskusiu niesú podstatné údaje o prispievateľovi , ale o čom tá téma je.. samozrejme , že nemusíš tomu veriť , aj ja niektoré príspevky na tomto fóre berie hóóó´dne s rezervou...
Proste pustil info na net..
Na základnej škole sa mi učiteľka aspoň raz za týždeň vyhrážala, že moje oblečenie (a správanie) nekorešponduje so školským poriadkom, ale nikdy som nič nemala... učitelia v týchto veciach zvyknú len strašiť. Pokiaľ naozaj nepríde fakt nevkusne ale extravagantne oblečený, je dosť nespravodlivé znižovať známky. Grázlov si nevšímajú a drsných chlapov v silonkách chcú trestať.
a ty nemáš 27 že?
veď to dievča čo masturbovalo na lavici a natočili ju dostalo iba dvojku...
ja som sa vzdy postavila za tych o ktorych somj vedela ze mali pravdu a to som ich ani nemusela nejaku.. za mna sa nmikto nepotavil ale raz sa mi to mozno vrati, ale nerobim to preto
lebo ak nie, mali by potrestať aj dievčatá, čo nosia kravaty.
M: hmm???
U: čo to máš na sebe? si buzerant?...
M:pravý hák, monokel, klud.
založené na pravde.