ahojte.neviem ako zacat.ale asi tym ze mam 16rokov.mozno si niektori z vas povedia ze nemam v mojich rokoch este vleke problemy.ale ja sa velmi trapim pre jedneho cloveka.pisem to sem iba preto, llebo moje dobre dve kamosy mi poradili ale kazda inak.a ja
no Saška podla mna ta vyhovorka ze nechce ist s tebou von je dobra kravina a podla mna urcite je za tym nieco ine mozno je hanblivy na taketo stretko vlastne naslepo ...lebo ide len o jedno stretko popripade kamaratstvo a ostatne veci by ste riesili az neskôr takze o tom sklamani je to podla mna blbost...a ked sa tak stale boji tak preco do toho zahranicia uz niekedy neodide ked tak stale o tom hovori...ale aj tak si myslim ze je to krovina lebo ide fakt len o stretko nejde hned o nejaku velku lasku alebo co...a ja byt na tvojom mieste radsej pojdem na to stretko s kamaratkou alebo by som to nejak vymyslel aby som tam nebol sam lebo fakt je dost vela ludi o ktorych si myslis nieco ine ako su nemusi byt hned uchyl alebo co...drzim palce
pripajam sa k nazoru cilo 5 hlavne co sa tyka sratia na pokec a btw: a btw neuskodilo by ti viac citat knihy lebo tvoje vyjadrovacie schopnosti su na bode mrazu...
ja sa pripajam zas k nazoru 3 az na to ze s kamoskou by som tam nechodila..to je asi najtrapnejsia vec aku mozes spravit podla mna..ked sa bojis ze by sa z neho vyklul neaky uchyl tak chod na neake verejne miesto (kaviaren,restika atd) ale kamosku neber..
ty mas 16, on 20...nehovorim, ze take na svete neexistuje, ale nemyslis si, ze ked ste z jedneho mesta, tak je trochu zvlastne, ze s tebou iba pise???
dobre, dobre, aj hamblivci existuju a nie je ich malo...ale aj tak, davaj na seba pozor, moze sa z neho vyklut "hamblivy" chalan, co ta vezme k sebe domov ukazat zbierku motylov a tak...a potom si uz nijako nepomozes
ale zas nemusí sa len pretvarovat, existuje vela chalanov, co chodí na pokec a sú úplne normálni, aj ked sa mozno hanbia. Ale tiez pravda je tam aj vela uchylov.
Ja by som mu uz prvá urcite nenapisala, a keby sa chce stretnut, tak by som isla radsej vo stvorici
awojte moji krasni...no uchyl to nie je....to urcite viem pretoze ho poznam z videnia a tak trochu aj od starej mami....ona ho ucila....nom ale k veci.pisala som si snim vcera a vsetko je inak nez som si myslela...ked mi to vetko povedal skoro som sa rozplakala.mal babu ,chodil s nou 2a pol roka no a rozisli sa.teda on ju nechal.a ona bola z toho taka znicena ze ostala na praskoch a bola anorektockou a tak.a on mi povedal ze uz jej viac ublizovat nechce lebo ona sice neda najavo ze jej vadi ked ma inu ale proste ze ona je z toho uz taka chora ze ked ho vidi s inou tak sa zas nici.a on povedal ze preto musi odyst do zahranicia lebo nic ine mu neostava.povedal mi ze hned ako pride z dovolenky ide si vybavit vodicak a ide prec.neviem kolki z vas to tu zas ofrflu, ale podla mna to je fakt smutne.a uplne ho chapem.este mi povedal ze stretnut sa tiez nemozme koli tomu lebo seci ho sleduju, jeho kamosi, jeho rodina ci nie jez inou, lebo stale nepochopili ze ju uz nechce.a on sa s babou nemieni skryvat....mozno to ani vy teraz nepochopite ale to by ste museli vcera citat ten rozhovr aby ste tomu celkom rozumeli.no a nakoniec mi povedal ze ale ak chcem pozve ma do kina ale do Ba, lebo to moze povedat ze si ide nieco vybavit.ale ja som odmietla, lebo viem, ze mozno by som nechcela len kamaradstvo,a bohuzial viac mozne nie je.tak som to ukoncila.........mozno to nie je najlepsi pribeh co ste tu citali, urcite nie je, ale je to zo zivota.a ja si myslim, ze aj take by sa sem mali pisat.ne furt iba ze jake baby sa chalanom pacia, a jaki chalani babam?...papa a diky za rady
A preco by teraz koli nemaj nemal mat babu? To je jej problem ze je jebnuta a je na praskoch. A este koli nej odchadzat do zahranicia? Bud nema 20 alebo to nema v hlave v poriadku, lebo normalny clovek by toto koli byvalej aj keby bola na tom neviem ako zle nikdy nespravil..
Hm ..nechcem vyzerať bezcitne ale mám taký pocit že si to vymyslel.
Mne to od začiatku ako som to tak čítala prišlo tak že má priateľku, len tak si je na nete odrbuje čaje a keď príde do tuhého ( stretko) tak ťa odbije nejakou výhovorkou a to zahraničie mu do tho môže zapadať ja neviem ale nejak mi to nesedí, možno hovoril pravud možno nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Geez. Pozri ja by som to povedal asi takto
Fuck it.
Ked nieco bude chciet nech ti napise.
Inak maj na haku. Ked sa boji jeho problem.
Strach je tu od toho aby sa prekonaval a nie udrziaval.
Aj tak na tvojom mieste by som sa vysral na cely pokec a zacal chodit medzi ludi. Tam sa ludom tahsie hra na nieco co nie su nez ked je to cez net.
dobre, dobre, aj hamblivci existuju a nie je ich malo...ale aj tak, davaj na seba pozor, moze sa z neho vyklut "hamblivy" chalan, co ta vezme k sebe domov ukazat zbierku motylov a tak...a potom si uz nijako nepomozes
Ja by som mu uz prvá urcite nenapisala, a keby sa chce stretnut, tak by som isla radsej vo stvorici
Mne to od začiatku ako som to tak čítala prišlo tak že má priateľku, len tak si je na nete odrbuje čaje a keď príde do tuhého ( stretko) tak ťa odbije nejakou výhovorkou a to zahraničie mu do tho môže zapadať ja neviem ale nejak mi to nesedí, možno hovoril pravud možno nie