DííG TáTo ......žeNa MoYa : - * KeRú ľúBeNkáááááám StrašNe MoC moC MoC !...: ) ŠaQ Ona Fié..x ) Oúú Jéé...Ty KKš DneSkáá....Wáá......: ) PpČi BoLo LáŠKa...ŠaQ AspoŇ Na SkoK..xP,šé? ,Že MoYáá PoĎ Na ChvíLu VoN...IdEm Si ZaPáliŤ xP...šaQ
No, táto moja kamarátka, ktorú mám strašne rada - veď ona to vie - tak dnes bolo super. Najprv ma zavolala von len na chvíľu, vraj si zapáliť. Pristala som, veď kto by ju mohol odmietnuť? No ja isto nie! Už nikdy viac a preto dúfam, že mi prepáči, že nám to pár krát nevyšlo, ale už sme s to vysvetlili. Preto Ti, moja drahá kamarátka posielam bozka a dúfam, že nám to teraz vyjde, budem robiť všetko preto, aby sa tak stalo. Užijeme si mnoho zábavy a v prípade, ak by nám to nevyšlo, isto si to dakedy vynahradíme. Skutočne ťa mám veĺmi rada. Si pre mňa nenahraditeĺným človekom a nikdy ťa nechcem stratiť.
@natacka Až na to, že nemá ako striedať veľké a malé písmená... IOnak to zvládajú Namiesto k vravia q, všetko je v zdrobnelinách, ktoré ani neexistujú a podobne Hlavne ciga v hube
@cmuka12311 takú konverzáciu si neviem ani predstaviť, ale aspoň majú takú svoju poznávaciu reč teda ja keby niečo také počujem v autobuse, tak neviem fakt či by som bola zhrozená alebo či by mi to bolo vtipné, ale skôr to prvé.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
2.) Ani jedna.
3.) Krásne
4.) Určite si užijeme, však? Teda ak to rozbehneme...
5.) = P**'z
6.) hadka, krabka, svišťka
No, táto moja kamarátka, ktorú mám strašne rada - veď ona to vie - tak dnes bolo super. Najprv ma zavolala von len na chvíľu, vraj si zapáliť. Pristala som, veď kto by ju mohol odmietnuť? No ja isto nie! Už nikdy viac a preto dúfam, že mi prepáči, že nám to pár krát nevyšlo, ale už sme s to vysvetlili. Preto Ti, moja drahá kamarátka posielam bozka a dúfam, že nám to teraz vyjde, budem robiť všetko preto, aby sa tak stalo. Užijeme si mnoho zábavy a v prípade, ak by nám to nevyšlo, isto si to dakedy vynahradíme. Skutočne ťa mám veĺmi rada. Si pre mňa nenahraditeĺným človekom a nikdy ťa nechcem stratiť.
2. nesplniteľné
3. super, úžasne, skvele, senza(čne), neskonale dobre...
4. Kúpime si krabicu čuča, bude sranda.
5. smajlíci vyplazujúci jazyk
6. haďulka, krabka, svištica
1.) nechce sa mi písať, ale viac-menej som rozumela
2.) bodky? tam sa rátajú aj body na j,i a dvojbodky?
3.) skvele, fantasticky, báječne
4.) na toto si netrúfam
5.) : P** + : P**
6.) hadica, krabica, svištica
bodiek 122 (zhruba)
» necyklopedia.wikia.com/wiki/Pokec.sk...
Ale ináč, ťa za toto obdivujem!
Toto by som písal asi tak 3 roky a aj tak by som v tom nebol taký dobrý ako slečna.
a inac je to hnus, asi taky ako hlava dotycnej osoby zvnutra
takéto texty sú teraz v čítankách?
ale, keď budem mať čas, tak ti odpoviem na všetky otázky teraz nemám čas, lebo sa mi o chvíľu vypne notbuk a nemám pri sebe nabíjačku