Samotné lieky ničia prečen - záleží od konkrétneho lieku - skús si prečítať príbalový letáčik - a tam buď bude alebo nebude napísané či sa smie užívať alkohol pri braní konkrétneho lieku..
podľa mňa by si nemala piť...teda ak piješ každý deň je to najviac škodlivé... keď občas, to nevadí... myslím si, že len pri antibiotikách by sa nemalo byť, ak si mala na mysli antičku, tej to neprekáža až tak... skôr jej prekáža pravidelné fajčenie.
Ono je síce pekný názor typu "Beriem lieky, pravidelne pri tom pijem a nic sa mi nestalo" ale je to presne tak ako tu už viacerí písali, a to že keď užívaš alkohol spolu s liekmy tak tie lieky berieš úplne zbytočne. Ja som kedysi veľmi veľa a často pil ale ked som začal pravidelne užívať lieky na srdce tak som s alkoholom načisto sekol a kupodivu mi ani vôbec nechýba, a to som skutočne pijával dosť veľa a dosť často.
aby som to tu uviedla na spravnu mieru beriem lieky na stitnu zlazu už asi trištvrte roka a občas si vypijem ked ideme s kamošmi von....lieky beriem rano a pijem vecer takze to neni take ze zapijam lieky alkoholom ani take ze pijem kazdy den...
no prave vcera sa mi stala takato vec, zobrala som si nurofen a isla som von. Neako som na to zabudla ze som si ho zobrala a vypila som si. Nie neako vela, taka normalna davka aj ked ja nemam neaku extra vydrz, toto bol premna este normal. Ale opita som bola ako este nikdy asi, spadla som na zem par krat atd. Dokonca som vracala co mne sa este nikdy nestalo kvoli alkoholu. Bolo mi strasne zle cely vecer som len prelezala s bolestami hlavy a brucha, parkrat som tam na par minut zaspala aj ked tam bola hudba dost nahlas pustena, nedokazala som prejst sama 1m bez toho aby som nespadla. Usta som si vobec necitila, kamaratka mi dala do ust kusok cokolady, ja som nevedela identifikovat co to je, lebo som vobec necitila usta ani jazyk, len som si domyslela ze to bude asi cokolada lebo som videla ze ju mali na stole predtym. Moje myslenie tiez za vela nestalo...A nevytriezvela som ani za 4 hodiny! Domov som sa dostala len vdaka bratovi ktory mi pomohol aby som nespadla cestou a doma odviedol pozornost rodicov. Este aj pri prezliekani sa v izbe som spadla... Ale rano ked som sa zobudila tak som sa napila vody a uz mi bolo celkom fajn Jednoznacne neodporucam brat lieky a pit! Uz len kvoli tomu ze vam bude strasne zle a ten alkohol sa bude vylucovat pomalsie takze vam bude horsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale zalezi to od lieku... Ked beres nieco na tlak, antidepresiva a podobne veci tak by som to s alkoholom nemiesal...
Na druhej strane ak mas na mysli paralen, ibuprofen tak to mozes ale nie vela alkoholu lebo pojdes k zemi (overene
Ale nepi, dievčatám to nesvedčí....
Už si niekedy skúsila len obyčajný Panadol v kombinácii s alkoholom? No dôsledok je takýto:
- spiješ sa tak rýchlo, že sa nebudeš stačiť ani čudovať
- účinok lieku bude minimálny, takže potom neviem, na čo by si ho brala
- pečeň sa ťažko vysporadúva už len s tým, že berieš chémiu v podobe liekov, takže zapíjanie alkoholom jej k radosti nepridá
Radšej vydrž tých pár dní s liekmi bez alkoholu. V opačnom prípade by to nemuselo dopadnúť najlepšie :p
je to poriadku
kludne si daj
najlepšie 2 x Ibalgin 400 a nato 2dcl Alpy
a potom sa môžeš ísť bicyklovať
preboha ako moze niekto v 15 povedat ze je uz prilis zvyknuty???? kam tato spolocnost speje.. :/ ja som bola este nevinne dieta.. skoro
a to nie ze na alkohol ale tie lieky berem uz vyse roka...
hlavne netreba davat lieky pred pitim