Že na začiatku je chalan milý, často sa stretávame, často píše, volá ... a neskôr sa to zmení (neskôr myslím že sme spolu už takmer rok), už mi nenapiše len tak nejaku milú správu, mam pocit že nemá potrebu byť so mnou tak často ako by som chcela, že kama
Počiatočná zamilovanosť a pobláznenosť zmizne, je len na vás ako to budete ďalej ťahať. Hlavne sa rozprávaj, je to otrepaná fráza, ale naozaj je vo vzťahu dôležité komunikovať. Povedz jemu tvoje očakávania, prosby, problémy .. on nech to povie tebe, dohodnite sa na kompromisoch, apeluj na to čo ti chýba, nič nevyčítaj a hľadajte východisko.
Na vzťahu jednoducho treba pracovať, treba budovať. Nemôžeš čakať že ti budú padať pečené holuby do huby a ani nemôžeš čakať že sa niečo zmení keď budeš mlčať.
@salonka2022 kamaratka to ma rovnako, ale 3 rocny vztah a zacalo to uz davno, ze pre neho nebola vzdy na prvom mieste, no milovat ju miluje, ale vela veci od nej tiez pocuvat nechce, hoci ona sa casto kvoli tomu trapi no v podstate su spolu stastni a maju plany na dlho dlho dopredu. To nie je nic ine nez len priority u konkretneho cloveka. Cize odpoved na tvoju otazku je ze nie, nie je to tak vzdy, zalezi na tom na koho natrafis. Ale inokedy to zas moze byt sposobene tym ze uz nemiluje, no povedal by som ze to nie je tvoj pripad. Snad ma chapes
aj ine veci su pre neho dost dolezite, az porovnatelne s laskou, napr ze nie je ochotny obetovat kamaratov co ty asi dokazes. U teba je ziavne laska na prvom mieste, ja som na tom podobne. A tak davam si pozor na koho narazim, ci je taky tiez...
@salonka2022 je to normalne, hlavne po takej dobe.....ked tak sledujem aprz, vydz okolo roka nastava takz prvy zlom...presne ako opisujes, proste faza zamilovanosti je prec a nastava realita.....bud laska ostane alebo nie......dolezite je, co chcete obaja.....necakaj, ze ti po dlhsom istom case bude stale 50krat hovoirit ako ta lubi a akupovat ti kvety aspon raz do mesiaca ....proste vztah uz nie je o tom,a el o dolezitejsich veciach...ako je napr. komunikacia vo vztahu...aj o tom, co ti vadi, co jemu a pod. ...ak to zvaldnete, ste za vodou a vztah je este lepsi, lebo je zalozeny na laske a nielen na ruzovych okuliaroch drzim palce!
Človek postupom času začína niektoré veci brať jednoducho ako samozrejmosť... ale súhlasím s tým, že najdôležitejšia je komunikácia bez nej to proste nejde...drž sa !
keď moja kamoška chodila s jedným chalanom, prvé dva týždne chodil ku nej aspoň 2-krát, a niekedy tam u nich sedel aj do deviatej. Potom ho kamoška našla bozkávať sa s takou inou babou!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a niekedy tam zostane laska a niekedy tam laska ani nikdy nebola.
Na vzťahu jednoducho treba pracovať, treba budovať. Nemôžeš čakať že ti budú padať pečené holuby do huby a ani nemôžeš čakať že sa niečo zmení keď budeš mlčať.
a som rada, že mám teraz len 2-týždňový vzťah a tiež som rada, že spolu niesme stále a ako by som to ... je to iné neviem no .. veeela šťastia
Máme sa radi a komu sa to nepáči, nech mi spapá jablčko.