a chcu to madari? alebo madarsky politici? Toto je uz mco si myslim, za co oni bojuju. Slvoensko by malo mat jasnu ochranu jazyka a komu sa nepaci moze ist do ... inde.
Nepaci sa mi tu ta nevrazivost voci celemu narodu, aj ked bordel robia len politici. Preto by nemali mat hlasovacie pravo vsetci, ale len ti co dokazu triezvo a rozumne uvazovat...
ja v tom vidim problem... preco by to malo byt???? sme na Slovensku... ok, ak sa dohodne nieco take, ze na Slovensku budu taketo dediny pisane aj v nemcine, polstine..ok..ale inak rozhodne nesuhlasim aby tam vobec nieco take bolo... nie som ziadna patriotka Slovenska, ani ziadny rasista, patrim do LPR a som proti rasovej a narodnostnej neznasanlivosti, ale toto mi nejde do hlavy... nech si maju nazvy na svojom uzemi...
Pokusim sa vyjadrovať slušne ..madari to troška prehánaju už ...nemala som nič proti ...ale čo je vela to je vela ...nech potom aj na madarskych tabuliach su slovenske názvy,,,omfg,,,toto ide dole vodou
tu sa už len ukazuje, kto je z tých politikov väčší kokot. nevedia čo od dobroty tak vymýšľajú podobné hovadiny. síce to môj názor neovplyvní ,ale vážne by sa tí politici mali viac zaoberať ekonomickou situáciou na vlastnom piesočku. nehovoriac o msk, ktorá sa dúfam, rozpadne...
tak za 1. je to riadna hovadina, za 2. je krásne vidieť ješitnosť sprostého slovenského národa, ked sa väčšina stotožňuje z názorom, že by tam nemal byť maďarský nápis vôbec. Len tak dalej, aby naša ješitnosť a národná nadutosť boli nasýtené. To je absolútne úchvatné ako sa Slovák nechá tak lahko zaniesť do debilných žabo-myších sporov, len pre svoju nadutosť a pocitu že je tu pánom. Nuž také pocity tu boli aj v minulosti a všeliako to skončilo...
takže pani moji: mrknite sa na Vojvodinu, kde v srbsku ziju slovaci.... nazvy miset v ucebniciach su LEN po slovensky ziadnu srbstinu a my tu madarom nanucujeme slovenske nazvy miest? za zamyslite nad tym co zo seba potite akoby slo o nejaku dolezitu vec ze ktory napis pri obci bude nad ktorym
ANKETA JE STAVANÁ NA FASLOŠNEJ INFORMÁVII. NIKDY TAKÁTO POŽIADAVKA OD MAĎAROV NEBOLA. MAĎARSKÉ A INÉ MENŠINOVÉ NÁZVY (VEĽAKRÁT SÚ PôVODNÉ NÁZVY MAĎARSKÉ A TEN SLOVENSKÝ NÁZOV BOL UMELO VYTVORENÝ, VIĎ. ŠTÚROVO, SLÁDKOVIČOVO, KOLÁROVO A POD.) PATRIA AJ HISTORICKÉHO HĽADISKA K TÝM TERAJŠÍM OFICIÁLNYM NÁZVOM. JEDNODUCHO, KEĎ SA NA TO POZRIEME DO MINULOSTI, ZISTÍME, ŽE VÝHRADNE SLOVENSKÉ TU NEBOLO SKORO NIČ... SOM SLOVÁK A BERIEM KRAJINU A ÚZEMIE SO VŠETKÝM, ČO TU JE A BOLO, V CELISTVOSTI... SO SLOVÁKMI, S MAĎARMI, S ČASŤOU MAĎARSKÝCH DEJÍN... ŽIJÚ TU VIACERÉ ETNIKÁ? KTORÉ MALI K SEBE VŽDY BLÍZKO, VŽDY ŽILI VEDĽA SEBA. TAK TO AJ BUDE A KONEČNE BY SME MALI TÚTO UMELÚ TÉMA NECHAŤ TAK...
su aj vacsie problemi nez nazvy na tabuliach, toto je skor symbolicka zalezitost. Povodny historicky nazov je madarsky, ale obec lezi na uzemi SR. Nech si to odhlasuju obyvatelia danej obci
ešte maďari vytiahnu práve túto anketu z BIRDZU a začnu ju vytahovat že Slovensko NEAKCEPTUJE maďarských spoluobčanov
Som zvedavý kedy túto anketu pán Bugár, či iný maďar vytiahne.
Lebo bolo tu už použitých dosť protimaďarských hesiel
btw. Kto chce, aby názvy miest v Maďarsku boli aj po Slovensky??? NIKTO !!!
Kurva tak dajte nám pokoj... (znie to dosť protimaďarsky?) nechcem byť zlý milí maďarský spoluobčania, ale neskutočne ma vytáča to, že sa nám serete do názvov. My vás neotravujeme s takýmito stupiditami... neskutočne ma to vytáča...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
takyto nadpis len zbytocne prilieva olej do ohna.
madari dostali daleko viac nez hociaka ina mensina inde vo svete. naozaj by uz mali drzat picu alebo odist za tu neviditelnu statnu hranicu
Hej a ty smelo rozdelíš ľudí na takých čo to vedia a na tých, čo nie, však?
Ale tak niekto sa smeje, niekto sa nechá vyprovokovať a kypí a potom, že ako vzniká nejaká nevraživosť ... Len tak ďalej
@holyknight veď ty sám si hovoril že ti niekoho pripomínam... ale dík
Tak tak, banda ľudí, čo si nevie určiť priority sa tu nadrapuje a myslia si akí sú Slováci ...
ešte maďari vytiahnu práve túto anketu z BIRDZU a začnu ju vytahovat že Slovensko NEAKCEPTUJE maďarských spoluobčanov
Som zvedavý kedy túto anketu pán Bugár, či iný maďar vytiahne.
Lebo bolo tu už použitých dosť protimaďarských hesiel
btw. Kto chce, aby názvy miest v Maďarsku boli aj po Slovensky??? NIKTO !!!
Kurva tak dajte nám pokoj... (znie to dosť protimaďarsky?) nechcem byť zlý milí maďarský spoluobčania, ale neskutočne ma vytáča to, že sa nám serete do názvov. My vás neotravujeme s takýmito stupiditami... neskutočne ma to vytáča...