SMK rozdáva v našich južných končinách letáčiky, na ktorých je farebne odlíšená časť Slovenska(hranice s Maďarskom až po taký Zvolen) a viete, čo tým chcú povedať...je normálne, aby niekto takto ohrozoval suverenitu iného štátu, a ešte nebol vyhlásený za
tiež by som chcel ten leták vidieť (mimochodom, som z juhu a ešte sa ku mne nedostal ... inak, podľa toho čo vravíš by som na mieste kompetentných zvažoval trestné oznámenie...
Podľa nového zákona je to trestné a môžu počítať s trestným stíhanim, je to len kampaň na voľby aby ešte viac nasrali slovákov, môže to byť aj od Slotu!
Uz ma to nebavi . . . aj 3 stranovy blog od jednej osobnosti mam vyveseny. Taktiez ho mozno najst na pansu.sk. Madari jednoducho nemaju narok. Lebo ak by sa uplatnil rovnaky meter, tak to by tu mohli rovno zabalit
sice viem po madarsky , aj mam madarskych kamartov a velmi rad chodim do Madarska ale hento co robia je chujovina.....myslia si ze chcu pomoct ale nevedia ze tym len viac skodia madarsko - slovenskym vztahom ....neviem naco provokuju
SMK nie su normalni, ja som tu (tiez na juhu) videla ich bilboardy kde su velke napisy a hesla po madarsky a ani malickymi pismenami tam nie je nic prelozene do slovenciny, pritom tusim plati jazykovy zakon....
@mima173 okrem toho, ze porusuju zakon (teda aspon mam taky pocit) ta to nema preco trapit. Aj tak ich nejdes volit, tak na co to chces mat aj v slovencine?
deeti, to vam nedoslo ze je to vymysel na zdiskreditovanie alsej opozicnej strany pred volbami? nemali by ste verit vsetkemu co pisu nepodlozene zdroje, potom totiz zistite ze tu mame UFO a podobne kravoviny. vidim ze este vela halusiek musite spapat kym budete rozumiet politike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak naozaj existujú, tak je to skôr výmysel nejakej inej strany, alebo nejakej "vlasteneckej" bandy ľudí...
Nemám maďarské korene, nie som prvŕženec SMK, ale nemyslím že by boli až takí hlúpi, aby urobili niečo takéto...
a ked su madari na slovensku diskriminovany tak nech odidu stadialto nikto ich tu nedrzi ,nech sa oni prisposobia a nie my im! ...