je toto sranda, keď mi frajerka napíše, že si myslí, že stále chcem svoju bývalú a že som na ňu tajne zazeral a že si to všimla na mne a potom sa to zvrtne k tomu, že sa cíti ako náhrada a že chcem tu bývalú? A potom sa polhodinu hádame a pr
@entt nie, to je len výhovorka. frajerka je paranoidná a už to nemohla vydržať, tak si týmto spôsobom overila či sú jej obavy opodstatnené alebo nie.
každopádne či si v teste uspel alebo nie zistíš až časom. zatiaľ to však vyzerá vcelku sľubne, ak by si neuspel, tak by sa asi nevyhovorila na srandu, ale rovno s tebou rozišla.
tym ti chce povedat,ze ta nechce a nevie ako ti to povedat a tak skusa zahrat na city aby sa dopracovala k tomu aby ste sa rozisli,k tomu ti povie,ze si to mas v hlave utriedit a ze da ti cas...
nuž zjavne má zvláštny zmysel pre humor, ktorému rozumie možno len ona sama... každopádne mňa by takéto niečo nasralo až natoľko, že by sa nad sebou musela poriadne zamyslieť, ak by ovšem nechcela aby som sa na ňu v momente vysral
Každa baba si chce overiť ako to je s tou bývalou..aj ja som sa pýtala priateľa rôzne otázky o nej...len teraz sa mi trošku zdá,že o nej nejako často hovoríme ....teda on,ale oba ak sa pýtam
mna sa to raz spytala ci este chcem byvalu, reagovat hadkou a presviedcanim nikdy, rovno som jej povedal ze za nou stale chodim a ze s nou trtkam, aka otazka taka odpoved, uz viac krat sa nesnazila tuto temu otvarat
@ygor No mňa strašne zaujímalo prečo sa spolu rozišli ako dlho spolu boli,odkial je,koľko má rokov,a všetko osobnejšie .. ale ja som strašne zvedavá.. Potom som si ju pozrela na FB ...aby som všetko vedela,ale viem že všetko zdaleka neviem
Omg, ak niekedy v živote budem takáto, čapnite ma lopatou niekto prosím...
Podľa mňa človek by nemal ísť do ďalšieho vzťahu, keď nie je vysporiadaný s bývalými. Možno tvoja frajerka len potrebuje, aby si ju presviedčal, že je najlepšia akú si kedy mal. A ak je ako väčšina žien, asi tomu celkom nebude veriť, ale bude spokojná.
Otázne je, či chceš ženu, čo si takéto veci vynucuje.
Mňa bývalé nezaujímajú, pokiaľ s nimi nezačne ten druhý. Ak počujem nejakú zmienku zbystrím všetky zmysly a snažím sa vypátrať čo sa dá . Sranda to určite nie je, len si uvedomila svoju chybu, a je jej hlúpe to priznať
No podla mna bola prehnane žiarlivá a uvedomila si to až na druhý den myslela si že sa snou kvoli tomu ideš hned rozísť a tak z toho urobila srandu ......
niečo podobné sa stalo aj mne, ale bolo to horšie ako len kukanie na bývalku.. nasralo ma to, ale ospravedlňoval sa mi asi pol hodinu .. síce to dosť bolelo, ale nehala som to tak.. ale keď ti spraví hento, prepáč ale to je choré... najprv na teba nahučí a potom že to bola len sranda.. no strašná.. predpokladám že asi nechápe skutočnú srandu od bolesti ktorú ti tým sposobila.. toto fakt dokáže nasrat.. na tvojom mieste by som jej to vrátila, aby vedela ako si sa cítil.. a potom jej už hádam dopne že to asi sranda nebola..
SRANDA? SKUSANIE? JEJ KAPKA NA KARBIT? džízs, to o čom je potom dôvera vo vzťahu? z takychto veci sa piča proste nerobi, nema pravo sa spravat vo vztahu ako nieco viac a pravo domyslat si ci nahodou nemas nejake mimovztahove tendencie... toto by sa v zdravom vztahu diat nemalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
každopádne či si v teste uspel alebo nie zistíš až časom. zatiaľ to však vyzerá vcelku sľubne, ak by si neuspel, tak by sa asi nevyhovorila na srandu, ale rovno s tebou rozišla.
ale aj tak ju posli picom, tato bude vymyslat furt
som svina,co? mam v pici..
od toho si odvod vsetko ostatne.
Ale nezda sa mi to vtipne, popravde. Alebo je to druh humoru ktoremu nerozumiem.
Podľa mňa človek by nemal ísť do ďalšieho vzťahu, keď nie je vysporiadaný s bývalými. Možno tvoja frajerka len potrebuje, aby si ju presviedčal, že je najlepšia akú si kedy mal. A ak je ako väčšina žien, asi tomu celkom nebude veriť, ale bude spokojná.
Otázne je, či chceš ženu, čo si takéto veci vynucuje.
Source: personal experience.
niečo podobné sa stalo aj mne, ale bolo to horšie ako len kukanie na bývalku.. nasralo ma to, ale ospravedlňoval sa mi asi pol hodinu .. síce to dosť bolelo, ale nehala som to tak.. ale keď ti spraví hento, prepáč ale to je choré... najprv na teba nahučí a potom že to bola len sranda.. no strašná.. predpokladám že asi nechápe skutočnú srandu od bolesti ktorú ti tým sposobila.. toto fakt dokáže nasrat.. na tvojom mieste by som jej to vrátila, aby vedela ako si sa cítil.. a potom jej už hádam dopne že to asi sranda nebola..