@19martina19 pokiaľ vieš, ako tie stroje používať,alebo ako cvičiť, tak je to v pohode i keď by bolo najprv asi lepšie (ak to ešte nepoznáš) keby ti to niekto ukázal, resp. pomohol
keď vieš čo a ako cvičiť tak to trápne nie je, ale k nám do fitka chodia baby čo cvičia uplne zle a ešte ked im chceš poradiť tak len zazru a aj tak si cvičia po svojom, to trápne je.. kým sa naučíš techniku a pod. tak by som odporúčala chodiť s niekým, kto sa vyzná, poukazuje ti stroje, cviky a potom už sama bez problémov
@19martina19 OMG, co mate stale s tou trapnostou... ci je trapne ist sam/a do parku citat knihu, sam/a do kina... X ludi chodi solo do fitka... ked nemas s kym, chod sama... a čo?
Tak logicky načo sa chodí do fitka? Aby si si zacvičila alebo sa rozprávala s kamarátkou? Ja aj keď tam s niekým idem, tak celý čas mám sluchatká a slová padnú maximálne v šatni
ja chodim stale sama a nikdy mi nenapadlo sa nad tym zamyslat ze je to trapne a aj keby to bolo tak mi to moze byt jedno ..trapni su ti co sedia doma na riti a rastu do sirky
ja som kedysi ešte ako 15 rocny chodil s kamošom a potom on prestal tak sa mi samemu nechcelo......nakoniec ma ale osud zavial do česka,tam som zas začal chodit (pred 2 rokmi) ,ale tentokrát s kamoškou,ktorá však len bola na kardie,čiže v podstate sam som tam bol a podla mna to bolo ovela lepšie ako s kamošom....sustredil som sa na seba,nevnimal som ostatnch,nic ma nerusilo,vedel som sa sstredit,pustil som si dobru motivačnu mp3 ..uplna parada
Ked som sa vrátil na slovensko,mal som v živote nejaké problémy a schudol som 15 kilo behom 3 mesiacov ,cize teraz zas bojujem sam so sebou a zatial som dal naspat 6 kil za 2 mesiace. Od buduceho mesiaca začínam makat v posilke,zlepším troška stravu a zas budem vo forme o polroka.
Hladám nejaku posilku Devínska/Dúbravka za dobre ceny,takze keby niekto vedel budem rád ak poradi. Zatial som kukal LifeGym v dubravke,ale 40e maju mesiac a to i pride vela. Rad by som sa zmestil do 30e
Nie je to trápne. Ideš tam pre seba (snáď). Keď sama stojíš na zastávke autobusu je to trápne ? .... Ísť tam bez akejkoľvek predstavy o správnom prevedení jednotlivých cvikov už je ale minimálne na zamyslenie.
ja som chodila veľmi dlho sama. prvé razy som si dávala kardio a sledovala čo ostatní robia a ako to robia. potom som si o tom niečo naštudovala, ale jaksi mi to nestačilo tak som si zaplatila osobného trénera na dva tréningy, ukázal mi čo a ako a odvtedy v pohode
ked nevies ako čo robit, chod s niekym (nie s kamoskou s kt. budete vykecavat) ..alebo ak chlapi zbadaju zenu vo fitku a este peknu mladu hned sa daju do reči ale ja by som ich moc nepocuvala, kazde fitko by malo mat nejakych trenerov co ti poradia ako co pouzivat, popripade recepcna
btw ja najradsej idem sama ked je malo ludi aspon mam pokoj od vsetkych a dobre si zacvicim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja prevažne chodím sama
Ale, prečo sa pýtaš?
určite áno, budú sa na teba pozerať, ako keby si prišla z inej planéty
Ked som sa vrátil na slovensko,mal som v živote nejaké problémy a schudol som 15 kilo behom 3 mesiacov ,cize teraz zas bojujem sam so sebou a zatial som dal naspat 6 kil za 2 mesiace. Od buduceho mesiaca začínam makat v posilke,zlepším troška stravu a zas budem vo forme o polroka.
Hladám nejaku posilku Devínska/Dúbravka za dobre ceny,takze keby niekto vedel budem rád ak poradi. Zatial som kukal LifeGym v dubravke,ale 40e maju mesiac a to i pride vela. Rad by som sa zmestil do 30e
btw ja najradsej idem sama ked je malo ludi aspon mam pokoj od vsetkych a dobre si zacvicim