Ja. Už niekoľko mesiacov. Akokeby som bol spútaný, zviazaný, držaný nejakou silou. Niekedy som cestoval každý deň. Teraz mám priam katastrofálne problémy vycestovať hoci len do susednej obce.
Vsetci kamarati sme tak rozhadzani, ze ked chceme ist von, musime za sebou cestovat cez celu republiku/cesko a podobne, alebo pockat bud na letne prazdniny/vianoce. Co je dost nahovno. Takze som nuteny byt doma a vonku sa mi samemu chodit nechce
@cimrman Nie som tzv. domased, len si niekedy celkom rada spravím taký deň, že som doma. Oddýchnem si, načerpám nové sily, spravím to čo treba... Inak sa snažím svoj čas vždy zmysluplne využiť a mám svoj program
Hlasim sa, v podstate skoro vkuse som len doma, pracujem a pozeram filmy/serialy, obcasne cvicim...len vynimocne ked si dame stretko s partiou v meste tak vtedy idem.
ja mám občas tiež obdobie, kedy uprednostňujem byť doma, ako ísť von, ale to je také, že ma to vonku už nebaví, proste keď som dlhý čas s tými istými ľuďmi
ja som vďačná za deň keď mám čas byť domased a konečne si oddýchnuť ale zase dlho mi to nevydrží a ak by tomalo byť viac ako dva dni nemožem spať lebo mám veľa energie inač sranda je že tí najzainteresovanejší birdzáci tú skoro všetci majú čo napísať vieme prečo a
ja som vďačná za deň keď mám čas byť domased a konečne si oddýchnuť ale zase dlho mi to nevydrží a ak by tomalo byť viac ako dva dni nemožem spať lebo mám veľa energie inač sranda je že tí najzainteresovanejší birdzáci tú skoro všetci majú čo napísať vieme prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Aj ked je to vačšinou preto, lebo nemá kto so mnou ísť.