@4 nechápem, ako niekto nemôže v tvojom veku nepoznať pravidlo písania nominatívu plurálu a klasickú odpoveď "bolo to tu miliónkrát, nájdi si to" považovať za komplexy a zaostalosť a zvaľovať to na celý národ
ja som schudla za posledný rok asi 8kg... nejakú extra radu ti ale nedám, lebo ja som schudnúť nechcela..ale pokiaľ si spomínam, tak mi stačilo nevečerať..alebo len niečo malé a najneskôr o šiestej/siedmej
....a necvičila som vôbec (myslím, že aikido raz za týždeň sa neráta
za mesiac alebo za dva - skoro 10 kíl.. nejedla som, a ked som musela jesť (napr pred rodičmi, nech to nie je podozrivé) tak som sa potom potajomky chodila vyvracať...... to som vtedy zjedla za celý den možno pol rohlíka s plátkom salámy
@7 Tiež som nechcela, a schudla som tak, že som hlúpo jedla, resp. nejedla - raňajkoobed o druhej-tretej poobede, varená večera o deviatej, takmer žiadne pečivo, sladkosti, mliečne. Ale nie je to dobré, schudnúť sa mi dalo kedysi aj prirodzenejšie a normálne - jednoducho menej jesť ( menšie porcie ). Mám však kamarátku, ktorá je polovičné porcie odo mňa ( "nechápem ako môžeš ty toľko zjesť!" ), ale vždy si dá nejaký keksík alebo rožky, a tým to aj doženie a priberá rýchlejšie než ja, ktorá si väčšinou varím.
Jedz ovocie, zeleninu, polievky, ryžu a malo by ti to ísť.
@naily čo sa týka tej tvojej kamošky.. nemyslím si, že je to len o tom jednom keksíku alebo rožku.. ty máš možno rýchlejší a lepší metabolizmus ako ona, preto môžeš jesť väčšie porcie a nepriberieš a tak..
a niekto si možno myslí, že stačí málo jesť, ale ked sa nehýbe, tak mu to proste nepomôže..
@4lex veď to určite, ale pečivo a sladkosti chudnutiu neprospievajú. Sladkosti som aj ja kedysi jedla a je to naozaj iba od zvyku, cukor je droga. A rožky sú tiež o zvyku, dá sa jesť niečo iné.
za mesiac 8 kilo.. kazdy den vecer som hodinu cvicila alebo behavala a jedla 5x denne.. ja ranajky celozrnne pecivo plus maslo a platok sunky na desiatu jeden kus ovocia na obed polovicnu porciu ale nic mastne na olovrant zase kus ovocia a na veceru to iste co na obed.. obcas som to porusila a zjedla som bebe keksi -25% cukru a raz som si aj hot dog dala.. ale nemusela som sa ani extra snazit a tyzdene isli minimalne 2kg dole
@strikinelka ty si práve ukázala že si v celku zakomplexovaná, keďže si vzala môj príspevok strašne vzťahovačne... prepáč ale nebaví ma tu písať po x467 krát slohy o tom ako schudnúť vcelku jednoducho a dlhotrvácne...
možno to s tou váhou.... ale pravda to je lebo nemysli si že keď začneš cvičiť že hneď schudneš... priberieš ... a to väčšinou ludí hneď demotivuje
ale vlastne nemám ani záujem ti niečo vysvetliť alebo aspoň sa podeliť o moje skúsenosti keď si sa hneď takto ofenzívne voči mne postavila
Program "aj na chudnutie" vynajdený v Nemecku začiatkom 40. rokov, založený na obmedzení príjmu potravy a zvýšení fyzickej aktivity. Ale netreba to preháňať, môže to skončiť zle.
ja som schudla 15 kíl, raz som si proste povedala, že stačilo a šlo to ale tak bežne jem sladkosti, s koláčmi to občas až preháňam, ale zas jedávam dosť ovocia a zeleniny a najlepší pohyb je chodiť pešo, nejaké tie drepy, brušáky, skákanie na švihadle, teda aspoň to praktizujem ja
chudnutie-ako.sk ..tam mas asi vsetko o tom ako schudnut, pomaly, ale nastalo.. pohrab sa v tom, pomoze ti to.. ked chces schudnut musis si v prvom rade dobre nastartovat metabolizmus, nedietovat len primerane jest.. mne sa podarilo poriadne schudnut a teraz mi to akosi nejde naspak hore..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a v prvom rade ti radím aby si vyhodila váhu...
a v druhom rade prekutrala staré diskusie
....a necvičila som vôbec (myslím, že aikido raz za týždeň sa neráta
Jedz ovocie, zeleninu, polievky, ryžu a malo by ti to ísť.
a niekto si možno myslí, že stačí málo jesť, ale ked sa nehýbe, tak mu to proste nepomôže..
plus pár krát niečo od nej:
» www.youtube.com/user/TiffanyRot...
plus nespočetne veľa rád z birdz fór o tom, ako správne jesť, s tým že raz za týždeň mám tzv. jogurtový deň a jeden deň taký, že jem čo chcem.
ale mám pocit že namiesto chudnutia naberám svaly - hlavne na nohách. Síce mám o číslo nohavice a vidím že brucho a boky sú lepšie, váha sa nehýbe.
možno to s tou váhou.... ale pravda to je lebo nemysli si že keď začneš cvičiť že hneď schudneš... priberieš ... a to väčšinou ludí hneď demotivuje
ale vlastne nemám ani záujem ti niečo vysvetliť alebo aspoň sa podeliť o moje skúsenosti keď si sa hneď takto ofenzívne voči mne postavila
Jem ako obvykle, no pomalšie a menšie dávky + časové rozmedzie medzi jedlami. A tak to ide mne, samo od seba.
Vyskúšali ho milióny a zaručene funguje: