viem sa bicyklovať a som v tom fakt profik ,aj dake sutaže som povyhraval heh ,a na bajku som skoro každy den ,škoda že mam ted defekt ale to spravim rychlo, by nebolo toho defektu tak tu nesedim ani nepišem heh D
Ja sa vám priznám, ešte pred dvoma či troma týždňami som sa bicyklovať nevedela. Možno sa teraz bude zdať že si vymýšľam,ale je to tak. Akurát minule som bola vonku, a brat vytiahol svoj malý bicykel. Potom ho ale nechal tak a pomaly som začala skúšať. Bola vtedy sobota, na druhý deň zase, potom som vymenila bratov bicykel za väčší sestrin a naučila som sa bicyklovať. Lámem rekordy- v 14 sa naučiť bicyklovať ale tak len za tri dni a už som to vedela... aj keď sem-tam ešte stratím kontrolu na bicykli
ja neviem ci sa viem som sa to ucila ked som bola mala potom som ebla o zem,rozbila bicykel a odvtedy som to uz neskusala lebo som ani nemala na com ale tak vtedy som to vedela
necel som dat ze neviem sa byciklovat dpc teras si co budu mysliet ja sa viem byciklovat a naucil som sa to az moc skoro aj viem niake debilinky , napr. banny hop atd. ale prestal som nebol cas a aj ine zaujmi tak som predal vsetky bicikle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja rád bicyklujem
ešte si zabudla, že s bicyklom aj spávam a v noci bicyklujem nohami