Je tu niekto kto sa trochu vyzná v bytoch a stavebých prácach?
Ahojte, mam tu nejakú dobrú ochotnú dušu, ktorá by mi poradila ohľadom výberu medzi 2 bytmi? Ide o celkom rovnaké byty v rovnakej lokalite len sú v inom stave a inej cene. Viac by som napísala v TS. Moc by mi ti pomohlo
na toto snad nepotrebuješ poradcu.. :/ však hadam vieš aj lajicky usudiť či cenna drahšieho bytu zodpovedá tomu stavu alebo či sa ti oplatí kupiť lacnejší a dorekonštruovať ho
Sice sa nevyznám ale od februára do polky apríla sme robili dosť veľkú rekonštrukciu, a poviem ti ma to aj svoje výhody ale aj nevýhody. Výhoda je že máš všetko tak ako chceš ty. Nevýhoda je že to stojí veľa nervov, nájsť si dobrého majstra, ktorý bude mať voľné keď potrebuješ, aby ťa neodrbával... A treba počítať aj s tým že pravdepodobne ti tá prerábka zaberie viac času a peňazí ako predpokladáš... Ak chceš napísať k tomu niečo viac môžem ti povedať či sme niečo mali podobne ako ty ale neviem či to pomôže keďže nie som odborník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov