Je tu niekto kto si ciastnocne robi denny harmonogram?
Mam na mysli napr. ze vzdy o 8.00 vstavam, potom si vzdy dam rannu rozcvicku, po skole/praci v utorok idem o tom istom case do posilky, potom tradicne na pivo, v stredu si vzdy o 17:00 robim manikuru, potom idem nakupit a vecer o 23:00 zalahnem?
ano, kazdy vecer si poviem, ze vstanem o hodinu skor, normalne sa naranajkujem, pojdem do skoly, potom pridem spat, pol hodinu si oddychnem, najem sa a budem sa ucit
realita: rano vstanem 10 minut pred zaciatkom skoly, umyjem sa, obleciem sa, bezim do skoly, tam si dam nejaku drahu hnusnu bagetu, pridem zo skoly a do 2 v noci uz len sedim za fb a birdzom
viac menej kazdy den mam par zakladnych veci naplanovanych a to kedy presne sa najem, pojdem cvicit a tak Jedalnicek dodrziavam vzdy a presne, takisto treningovy plan, zeby som nedodrzal nepametam mozno pol roka aj viac
vzhľadom na počet mojích povinností mávam harmonogram vypracovaný na každý deň väčšinou týždeň alebo dva dopredu...pokiaľ sa jedná o nárazové akcie..tie bývajú dva razy do roka tak mávam harmonogram na mesiac dopredu..nalinajkovaný den za dnom..
@xrumka no fakt...napríklad dnes budem pracovať na zadaní do 12:25...potom pôjdem na obed ktorý by mal trvať asi do 13:00..potom idem do mesta..kým sa vrátim na intrák, oblečiem a zoberiem si veci to trvá asi 15 min. čiže odchod je 13:15...kedže idem pešo, čo trvá 70 min. (už overené) takže v meste som okolo 14:25 ...tam viem presne čo budem robiť a odchod nazad by mal byť okolo 18:00...dnes večer ešte budem robiť na jednom zadaní asi 2 hodiny..podľa toho ako stihnem večeru a hygienu tak podla toho pojdem spať...a zajtra dokončujem projekt, v nedelu musím spraviť hydrauliku, pondelok, utorok prezentácie, streda, štrvtok píšem program na jeden výpočet...piatok niečo podobné ako dnes...a týždeň potom budem robiť na ročníkovom projekte...5.4.2012 už mám rezervovaný lístok na bus domov...a už aj viem o kolkej sa vrátim nazad...
samozrejme môže sa niekde vyskytnúť chyba plánovania a vtedy sa činnosti môžu pretiahnuť na úkor druhých...potom nastáva fáza preplánovania kedy rátam časové úseky jednotlivých činností a zostavujem nový plán....mám to takto už 2,5 roka a zvykol som si
ale musím sa priznať že asi 2 krát sa mi stalo, že som to totálne neodhadol a mal som riadne meškania (asi 4 dňové)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
realita: rano vstanem 10 minut pred zaciatkom skoly, umyjem sa, obleciem sa, bezim do skoly, tam si dam nejaku drahu hnusnu bagetu, pridem zo skoly a do 2 v noci uz len sedim za fb a birdzom
6:00 sa zobudím , 7:00 vstanem, 8:00 škola do 8:45 potom prestávka, od 8:55 do 9:40 druhá hodina, prestávka, 10:00 - 10:45 ďalšia hodina, prestávka, 10:55 - 11:40 hodina, potom prestávka, 11:50 - 12:35 hodina, pres´tavka, 12:45 - 13:30 hodina, prestávka, 14:00 - 14:45 hodina, prestávka 14:50 - 15:35 hodina.
A takýmto harmonogramom sa riadim bežne hoci harmonogramy neznášam!!
samozrejme môže sa niekde vyskytnúť chyba plánovania a vtedy sa činnosti môžu pretiahnuť na úkor druhých...potom nastáva fáza preplánovania kedy rátam časové úseky jednotlivých činností a zostavujem nový plán....mám to takto už 2,5 roka a zvykol som si
ale musím sa priznať že asi 2 krát sa mi stalo, že som to totálne neodhadol a mal som riadne meškania (asi 4 dňové)...