tak asi ked mi v praci povie sefka, ze : potrebujete zlepsit tuto stranku, aby praca bola efektivnejsia, tak asi jej nepoviem že "mám v prdeli tvoj nazor"
Celkom ukradnutý? Tie osoby, ktoré zaň hlasovali si musia vidieť strašne ďaleko od nosa a samozrejme sú potom aj neomylní (čo je na škodu len pre nich samých).
@Sexisasa ale vieš záleží na tom názor na čo... Ak sa niekomu nepáči tvoje oblečenie a tebe hej...záleží ti na tom, čo si myslia? Záleží ti na tom čo si o tebe myslia ľudia,ktorí nepoznajú teba ani ty ich? Keď niečo chceš, hádam sa budeš riadiť svojím rozumom a nebudeš sa riadiť podľa názorov iných nie?
Nemusí v tom byť namyslenosť a neomylnosť ako ty hovoríš...
@aduliik8 myslim, ze @sexisasa tym chcela naznacit, ze castokrat v zivote robis rozne veci, rozne aktivity a vela krat potrebujes napriklad usmernit radou a nazorom druheho cloveka..
tak si myslim, ze odpoved "áno" je aj celkom nemožná ..pretože tými druhými myslíme aj ľudí, na kom nám záleží
ak niekto povie, ako ty v komente @11 že ťa zaujíma názor ľudí, ktorí ťa poznajú, automaticky to znamená, že ťa zaujíma názor druhých.. niekedy sa oplatí rozmýšľať keď niečo robíš
@Sexisasa Prečo uvádzaš do príkladu nejakých hoperov čo nosia xxl veci? Snáď ich osobná vec,keď sa im to páči...a nech sa emáci režú keď chcú...Pokiaľ tým neubližujú ostatným,je na nich,čo so svojim životom spravia...My nie sme na to,aby sme hovorili,čo je a čo nie je normálne...Pretože to ani sami nevieme... Súhlasím,že človek sa formuje...ale nie vždy to súvisí s tými názormi.
@aduliik ked sa mi niečo nepáči (nastrocni, čo sa obliekajú do xxl napr.), hádam nepoviem, že je to super. A vôbec neviem o čom ma tu presviedčaš, veď vlastne ti je môj názor ukradnutý, nie?
asi tak ako tomice27 akurat by som nenapisala ze.. zalezi mi na nazoroch..ale ze...vypocujem si ich..a potom zvazim ci je to konina..alebo nie..a podla toho mi je to jedno alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
ale zasa ako si tak všetko všímam zistujem zer som radčej ked si všímam nazory inych lebo ked vidim niektorych ludi co robia a netrapi ich to...hruza
Nemusí v tom byť namyslenosť a neomylnosť ako ty hovoríš...
Samozrejme je to individuálne, ale správne je ten iný názor aspoň zvážiť a nie hneď "mám v p.ci"
Človek sa formuje celý život a práve tie iné názory mu v tom pomáhajú.
tak si myslim, ze odpoved "áno" je aj celkom nemožná ..pretože tými druhými myslíme aj ľudí, na kom nám záleží
ak niekto povie, ako ty v komente @11 že ťa zaujíma názor ľudí, ktorí ťa poznajú, automaticky to znamená, že ťa zaujíma názor druhých.. niekedy sa oplatí rozmýšľať keď niečo robíš
A len tak mimochodom, ja ťa absolútne o ničom nepresviedčam, ale to nevadí
A áno, uhádla si, tvoj názor je mi veľmi ukradnutý
Ale názor tých, ktorých mám rada mi ukradnutý nie je, práve naopak...