@salora a tak ked zapnem klimu tak je to relativne v poriadku. Vlhkost vzduchu je momentalne "len" okolo 60%, v Taipei to byva aj 90 tam sa bez susiciek neda fungovat.
@salora ale pocitovo to nie je az take zle. V nejakej dovolenkovej destinacii je ten vzduch uplne tazky, tu v meste je to celkom v pohode. V Taipei je napriklad ten problem, ze ti neuschne pradlo, alebo ze mas plesen, pripadne rany sa hoja aj 5x dlhsie, ale pocitovo je to ok. Akurat December/Januar je pri tej vlhkosti hnusna zima aj ked je okolo 20tky.
boha, idem do prace a pri pomysleni na električku sa mi robí nevoľno, pri pomyslení na tú nudu kým začnú reálne chodiť ľudia, keď si zas predstavím tie hektolitre piva, čo vypijem, lebo budem smädná, ach bože
do piče každé leto vsade správy ako je teplo,samé fóra na nete a diskusie ako je kazdému teplo....furt dokola kazdy rok...nejebe vam s tym už? tak kurva je leto a je teplo tak to ma byt....ak sa to niekomu nepáči nec zmizne do piče na sibír a nech sa teší,že mu neni teplo....nechapem načo to furt riešia vsade dokolečka dokola
@jurito A v zime sa sťažujú, že je zima. Keď sneží, tak sa sťažujú, že sneží - lebo blbé cesty. Keď nesneží, tak sa sťažujú, že nesneží - lebo to nieje zima bez snehu! Keby zas celé leto pršalo a bolo chladno, tak by sa sťažovali, že to nieje poriadne leto.
@jozef585 hej presne tak,proste prijebaný národ totálne....furt sa zaoberaju pičovinami ktoré nevdia aj tak ovplvnit...proste e teplo, to je fakt tak ho prijmem a žijem s tým
v Žiline, opaľujem sa na balkóne a ako chladiace opatrenie som si namočila tričko a potom ho dala tak na seba, vysušilo mi ho za 5 minút, toto už čo je
Ked bolo zalozene toto forum bol som prave na Norska kde boli krasne 2 stupne dalsie dni max 9 ale vcera sa konecne oteplilo a v severnom Norsku mame okolo 15!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Malta, vyse 30°C
Spoteny som jak kristus pred poslednou vecerou.
no keď už je vo Švédsku skoro 30... sodoma gomora...
@momoglamorous v Draážďanoch je 35? no koneeeec
@kt no vy ste tam tak na rane blízko Afriky
Zamračené 32 stupnov
!Viva!
sedim v byte a vonku svieti slnko, takze neviem ako tam je realne
som v práci, otvorené dvere, občas pofúkne
dobre je, mohlo by takto byť celé leto