no ja síce nemám psa ale poznám takýto prípad. známy majú takého psa že keď si ho dlhšie nevšímajú alebo sa venujú niekomu inému príde a začne im drgať do ruky až dokým ho nepohladkajú
Náš teraz už bohužiaľ zosnulý nemecký ovčiak bol hrozne žiarlivý. To keď mal brat nejaké dva roky a niekto sa s ním hral na dvore a maznal tak on tak prešiel okolo a zavrčal. Proste že by neublížil deťom ale urazilo ho to keď sa niekomu niekto venoval viac.
áno!!! A to ho mám len od včerajšieho večera, keď mi ho podarovali spolužiaci išla som s ním z baru na byt aj s priateľom a nechcel nás nechať spať pri sebe!! Hocikde sme ho položili, vždy sa musel rozvaliť medzi nás tak sme to nakoniec vzdali a spali sme tak vo trojici
naša Steffanie skoro ročná sučka Kanadského ovčiaka je tiež žiarlivá, hlavne vtedy ak vidí, že na vodítko beriem druhého psíka Bellku tak vtedy po mne začne skákať, skučať, štekať, Bellku odháňa a tá po nej zase vrčí ale inak je to normálne..kým nie je nejako veľmi agresívna.
Som si najskôr prečítala, či je môj penis žiarlivý
Psa nemám, ale babkina fenka, ktorá ma strašne ľúbi, lebo jediná z rodiny ju škrabkám a hrám sa s ňou aj dve hodiny ma hryzká do ruky, ak je pri mne, ale ja si ju nevšímam a podľa mňa je to veľmi zlaté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
náš Čučo žiarli nielen sám na seba, ale ešte aj na svoje žrádlo
no čo pekinézi sú už raz taký
ináč to má po jeho mamke
nemozem ani hladkat malu sheron, lebo velka sheron pride a odtlaci mu ju :´(
Psa nemám, ale babkina fenka, ktorá ma strašne ľúbi, lebo jediná z rodiny ju škrabkám a hrám sa s ňou aj dve hodiny ma hryzká do ruky, ak je pri mne, ale ja si ju nevšímam a podľa mňa je to veľmi zlaté