ked randim, väcsinou nepijem, ak pijem a randim, väcsinou nesexujem tak neviem... ale tak moja priatelka by si sem tam aj dala, ale ked som s nou neak nepotrebujem pit... ked som len s kamosmi tak sa rad "zcapem"...
prečo by som mal priť ked by som bol spriateľkou ?? na to pred sa alkohol netreba a ked by som sa lepšíe bavil snou pod parou tak by ten vstah veľmi nefungoval predsa ??
nechodím na rande, nemávam sex, nemám vzťah ani potencionálneho chlapíka...a nepijem...iba kus...kebyže mám frajera, tak s ním, toež iba kus..samozrejme ak by mu to neprekážalo, lebo stretla som sa aj s takými chalanmi, čo nemajú radi, keď ich baba pije...
@hajzelodkosti ale to nie je fér.. tak skoro, a uz si mysliiis? ved ale na vecer sa tazko myslííí...
a ked.. ja to na rande nerátam... uz len ten pojem " rande " sa mi zdá smiesny ... ale k veeciii ... dokým nezačnem s dotyčným chodiť, a nezačnem mu veriť, tak ci z alkoholom ci bez, do postele ma nedostane...
mozno som staromodna, alebo ako sa to povie, ale este mám taku malu hrdost + sklamanie z minulosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale to roboty nemôžu pochopiť!!!!! nemaju cit, vieš?!
filip
myslim, ze jazyky to skor zvazuje
keĎ pijú obaja,tak pohoda. keĎ len jedenmto neuznávam (len v tom prípade,že ten čo pije som ja
a akosi, velmi nepijem...
a k téme, občas áno.. lebo som tak trápna že sa hanbíííím
a ked.. ja to na rande nerátam... uz len ten pojem " rande " sa mi zdá smiesny ... ale k veeciii ... dokým nezačnem s dotyčným chodiť, a nezačnem mu veriť, tak ci z alkoholom ci bez, do postele ma nedostane...
mozno som staromodna, alebo ako sa to povie, ale este mám taku malu hrdost + sklamanie z minulosti
ale jasne chapem a myslim, ze tak to je aj spravne. I ked to je vzajomne netreba to asi riesit. Chapes.
a chapem.. mne len luto tých dám co sa kurvia kde kade ... osobne by si som sa citila fakt trapne.. iked nejeden chalan sa potesiii.....
aj mne i ked to je pravda, chlapm to je jedno. Kazdy na ne nadava, ale keby nanho uakzal prstom tak by hned isiel. Pokrytci