Nie je... Koncertov je žalostne málo,v divadle chodí každý mesiac to isté,teda podľa plagátov,na ktoré pozerám... Maximálne sa dá ísť do disco baru,aj to vás nie vždy baví alebo do krčmy a to je na chcípnutie... No musím povedať,že aspoň cez leto to tu trochu ožije,ale potom nič,nič, dlho nič....
Čo by som uvítala? Trošku viac poriadku od neprispôsobivých občanov, ale aj od tých ostatných, trochu viac zelene, aby to mesto vyzeralo troška kultúrnejšie... opravu niektorých budov a potom, poriadne kino, nejaká tá galéria by mohla byť, koncerty môžu byť.. proste všetko, kultúrny život... naše mesto z jednej strany obopína masívny Spišský hrad a z druhej strany Spišská Kapitula, lenže my si to neviem poriadne spropagovať a starať sa o to, aby keď človek navštívi tieto dve pamiatky, aby sa bál vojsť do mesta.... keď príde k nám na návštevu moja známa z Nemecka a ide sama do mesta, tak sa normálne hanbím, zrazu ,,je okolo nej tma" (dúfam, že rozumiete)..... takže asi toľko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A čo sa týka klubov a divadiel, výstav tak si myslím že celkom v pohode.
Možno by som uvítal viac rockových klubov.
No napr. u nás v ZA nebolo nič na konci roka...iba ohňostroj. Nejaký koncert alebo niečo také by bolo fajn.
Podľa mňa je na tom najlepšie Blava pretože je to najväčšie a hlavné mesto SR.
ak to, kde som posledné roky žila, tak áno.
@thevanderdark skoro každý týždeň tam más nejaký koncert, len ticho slintám nad plagátmi
ak nerátam vystúpenia nášho folklórneho súboru. ktoré moc kultúrne teda nie sú.
a každoročnú fotografickú súťaž, ktorú organizuje môj kamarát a mám zákaz sa jej zúčastniť.
Čo by som uvítala? Trošku viac poriadku od neprispôsobivých občanov, ale aj od tých ostatných, trochu viac zelene, aby to mesto vyzeralo troška kultúrnejšie... opravu niektorých budov a potom, poriadne kino, nejaká tá galéria by mohla byť, koncerty môžu byť.. proste všetko, kultúrny život... naše mesto z jednej strany obopína masívny Spišský hrad a z druhej strany Spišská Kapitula, lenže my si to neviem poriadne spropagovať a starať sa o to, aby keď človek navštívi tieto dve pamiatky, aby sa bál vojsť do mesta.... keď príde k nám na návštevu moja známa z Nemecka a ide sama do mesta, tak sa normálne hanbím, zrazu ,,je okolo nej tma" (dúfam, že rozumiete)..... takže asi toľko...