ja už 9 mesiacov milujem chlapca o ktorom viem že s ním už nikdy nič mať nebudem.. pred pár dňami som zistila že má dievča a dosť ma to položilo..snáď sa z toho čoskoro dostanem:/
nikdy si nevyberas koho budes milovat, to si vyberie tvoje srdce a velakrat sa stava ze si vyberie nespravne lebo druha strana to neopatuje, potom sa zacne boj medzi srdcom a rozumom, a ked vyhra rozum tak je vsetko oki ale to sa zial stava veeeelmi malo az vobec....v tom pripade treba na to cas aby srdce zabudlo....
@zajko30 Malokedy ide o nieco SKUTOCNE VAZNE, takze to chce iba CAS. Znie to straslivo, ale je to pravda odveka a nic lepsie zatial nikto nevymyslel. Takze CAKAJ, nauc sa trpezlivosti . Mozno sa stane zazrak a ten konkretny clovek (.. teda, predpokladam, ze clovek) sa do Teba "zamiluje" tiez, alebo Ta to rpejde a potom Ti to uz bude jedno. Myslis, ze to ma nejaky extra zmysel riesit tuna?
nie zbytočné.mne sa už druhýkrát stalo to isté a viem,že keď si nájde frajerku tak znova too bude katastrofa.preto chcem aby si ju našiel čo najskôr nech to nebude ešte horšie.ale z takej veci sa nevyspíš.je to pekné a zároveň keď to nedopadne dobre tak to bolí ale taký je život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nie , nie je zbytočne milovať
ked ano ani nie, tak čo potom - telo je mrtve a už je zbytočne
niečo vysvetlovať.....filip
myslim si, že milovať človeka je krasne, a že mi to neopetuje, neznamena, že sa budem na neho hnevať alebo ho za to nenavidieť....filip
lubilla sa ti baba, chalan, bola to heračka, fotbalista apod...prečo by si ho za to nemiloval, len preto, že nič z toho nebude!!!....filip
Neviem, o čo ti ide, človeče
Ale pripada mi to ze tebe ide len o sex podla predchadzajucich ankiet a profilu - a pozor, sex nie je laska.
Ale nie, ja nemôžem za to, že tak chodil Werther doobliekaný
no ja teda nie!!!, cau filip