@mayo Ale ono to naozaj ide aj bez neho
Netvrdím že piť sa nemá alebo tak, naozaj je to každého osobná vec kým sa to nepreháňa a kým to nemá nejaký dopad na druhých... ale alkohol nepijem a nemám pocit že by mi to chýbalo a že by môj život kvôli tomu nebol plnohodnotný
Dietky moje, pite kým môžete, ked už nebudete môcť, potom si budete vážiť každú kvapku chľastu čo ste kedy mohli vypiť... každú jedno kómu... a každú opicu...
Alkohol je zabavny. Zivot s alkoholom alebo bez je plnohodnotny. V oboch pripadoch je to fajn. Clovek sa vie bavit aj opity aj triezvy (ak potrebuje na to aby prezil vsak dostatok alkoholu, alebo jeho dostupnost, vtedy to uz nie je zabava, ale zavislost s tym treba k lekarovi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Keby sa zdal ludom plnohodnotny zivot bez alkoholu, tak ho nemame, tak isto aj pocitace, ci peniaze.
No, jasne, ze vsetci si tu myslime, ze to ide aj bez neho, ideme moralizovat, tvarit sa inteligentne...
bla... bla...
Kazdeho osobna vec ci sa napije.
ale nie ja som slusny mlady muz xDDD
Netvrdím že piť sa nemá alebo tak, naozaj je to každého osobná vec kým sa to nepreháňa a kým to nemá nejaký dopad na druhých... ale alkohol nepijem a nemám pocit že by mi to chýbalo a že by môj život kvôli tomu nebol plnohodnotný
ved ja viem mne len pride tato anketa smiesna.
Tak to je fakt rada deda vševeda ako vyšitá
A stále to ostáva rovnako geniálnym posolstvom do života
teda urcite nemam plnohodnotny zivot ani s chlastom ale bez neho by to bolo este horsie