No raz som sa o tomto s mamou rozprávala a vraj som bola taká "nečakaná" lebo tato bol v tom období v nemocnici a len čo sa vrátil domov tak som sa hneď "podarila" ale vraj sa potešili lebo zatial boli na svete len bráchovci a chceli aj dievča.
@sianagirl245 dobre ale aj to chcene moze byt neplanovane nie.. ja som bola neplanovana ale tak zjavne chcena ked som dnes tu a neskoncila som ani niekde na adopcii
@sianagirl245 áno, určite je neplánovane ale chcene, otázka ale znela, ci bolo plánované.. Chcieť niekto môže, ale plánuje napríklad o dva roky.. A ked sa podarí skôr, podľa mna je neplánovane, aj ked chcene
@slackerbitch@sasi2680 však o tom hovorím..iba by mi to pasovalo rozdeliť na viac možností lebo nie je plánované ako plánované ..resp to neplánované by som hlavne rozdelila
Ja som bola neplanovane dieťa. Nemala som sa dokonca ani narodiť
Keď som sa dozvedela o tom, ako môj otec povedal mame, aby išla na potrat, zmenilo mi to kompletne moje myslenie a pohľad na moju drahú matku.
Tá mu povedala, že si ma vychová aj bez neho.
Pokial ide o otca, myslím že zaúradovala jeho nezrelosť to tomu. Nemal ani dvadsať rokov, keď zistil, že je mama v druhom stave
Avšak to neznamená, že svojho otca nemilujem. Mám ich oboch rada.
Otec sa potom k mojej mame vrátil, a teraz som pre neho jeho drahá dcéra, ktorá je celá po ňom.
@limitles čo narobím, tot moja minulosť
Akurat dnes som sa o tom rozprávala s istým blízkym človekom. No priznám sa, že som si pripadala dosť čudne. Prišlo mi to trocha ľúto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Keď som sa dozvedela o tom, ako môj otec povedal mame, aby išla na potrat, zmenilo mi to kompletne moje myslenie a pohľad na moju drahú matku.
Tá mu povedala, že si ma vychová aj bez neho.
Pokial ide o otca, myslím že zaúradovala jeho nezrelosť to tomu. Nemal ani dvadsať rokov, keď zistil, že je mama v druhom stave
Avšak to neznamená, že svojho otca nemilujem. Mám ich oboch rada.
Otec sa potom k mojej mame vrátil, a teraz som pre neho jeho drahá dcéra, ktorá je celá po ňom.
Ach, to je ale príbeh (pravdivý)
Toto forum tu tuzim pridat uz dlho, aj ked v zmysle, ci ste boli planovani, aj ked ste x-te dieta v poradi. x=2,3,...
to som sa dozvedela asi pred rokom a dovtedy som si skor myslela, ze to bolo z inciativy druheho rodica
kazopadne nic moc napad pre vsetky zainteresovane strany
Akurat dnes som sa o tom rozprávala s istým blízkym človekom. No priznám sa, že som si pripadala dosť čudne. Prišlo mi to trocha ľúto.