Ahoj,dnes je to 3 deň čo mám piercing v jazyku,stále je napuchnutý ale inak v pohode nebolí.Dnes som už normálne jedla šišky najprv to trochu bolelo ale potom som prišla na systém,len chcem vedieť či je to v poriadku a môžem jesť takto normálne aj keď je
Na začiatok jedz iba kašovitu stravu, ale vyluč mliečne a kvasené výrobky, lebo ti to ešte zhoršia. Potom po týždni prejdi na normálnu stravu bude to ok
@antananarivoandy s tými mliečnymi výrobkami...keď som si bola dať pichnuť piercing do jazyka tak som sa pýtala či môžem jesť mliečne výrobky a piercer mi povedal že sú to hlúposti čo ľudia nahovoria že sa to nemôže, takže kľudne môžeš ja som ich jedla a nič sa mi nestalo a ináč skús ľad, aby ti to odpuchlo ináč v pohode jedz, len si to čisti
ja som jedol normalne. mliecne veci nejem skoro vobec takze to som ani neriesil : D akurat som po kazdom jedle na obe dierky nastriekal jox aby to vystipalo a dezinfikovalo. a daval som si kocku ladu na rychlejsie odpuchnutie. pomohlo a zijem bez problemov. nezabudaj si potom piercing cistit vzdy vecer pred spanim kefkou tu gulicku a ten kusok cinky co ostava aby sa ti zbytocne nezapalil jazyk
Moje úplne prvé jedlo po prepichnutí jazyka bol granatír (na druhý deň som mala dokonca rezeň s ryžou). A žijem, jazyk je v pohode. Podľa mňa si nemusíš robiť hlavu s tým, akého skupenstva ješ jedlo, pokiaľ ti to vyhovuje a nebolí ťa to pritom nejak extrémne
@paulinka24 Ehm, sorry, ale pokiaľ máš fakt iba 13 rokov, ty ani nemáš čo nosiť nejaký piercing...
@madiska nie ja nenosim percing lebo kamošky aj starsie zeny co ho mali sa stalo napr tooto : mala na bruchu pearcing obliekala si sveter a zachitil sa jej o to a potom isla do nemocnice....dalsia ho ma v nose a teraz to lutuje lebo ked smrka ho citi a boli ju ta atd...a napr: mala ho v jazyku a sa jej natrhol jazyk lebo si zachitila niecim a pod....
@paulinka24 Pointa bola, že si krpatá na to, aby si nejaký mala...
Navyše, to je chyba ľudí, nie piercingov Mám pierc v nose už 5 rokov a vôbec ma nebolí nijako pri smrkaní... A ani jazyk sa mi nikdy do ničoho nezachytil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@paulinka24 Ehm, sorry, ale pokiaľ máš fakt iba 13 rokov, ty ani nemáš čo nosiť nejaký piercing...
Navyše, to je chyba ľudí, nie piercingov Mám pierc v nose už 5 rokov a vôbec ma nebolí nijako pri smrkaní... A ani jazyk sa mi nikdy do ničoho nezachytil...