@Wewo : Ale na "naozajstnom" hip hope nemam rad to, ze oni rapuju len o tom, ze ako maju prachy, zeny a vsetkych v pici. Preto mam strasne rad tie vsetky hip hop parodie
A @fxx , tuším by si mal viac rozmýšľať pred tým, ako napíšeš reakciu do témy, aby sa nestávalo častejšie, že tvoja jediná možná neskoršia odpoveď bude "debilkovia" a kopa smajlíkov ...
@tikalok@encrypt@tenario a čo ja viem kto ešte,citil som to tak,proste som sa vyjadril,uprimne,mal som potrebu to sem napisat, nebudem zadrziavat svoje pocity a napisal som pravdu,svoj nazor
a tikalok,no na tvojom mieste by som sa fakt neozyval,lebo tvoje reakcie su na zaplakanie
och,aký ste vy všetci mudry,podme sa z toho všetci posrať že som mu nadaval do kokotov to bude mile take niečo že sloboda nazoru vam asi nič nehovori však?
a smichi,no wow,ty si v celom fore nespomenul slovo ruksak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ó, Ty si už dospelý človek, Ty už poznáš vulgarizmy, ba dokonca aj s prídavným menom ich vieš použiť.
Vďaka tomu nie si úplná intelektuálna spodina, si o jeden level vyššie, gratulujem.
Dufam ze ti to zvysilo ego Have a nice day
Vola sa Jon Lajoie a brutalne dava (v tom dobrom zmysle slova)
Ťažko povedať, čo je naozajstný hip-hop.
Podľa mňa ten pôvodný.
Táto skupina zrejme ešte patrí k tým pôvodným formáciám:
Inak, k plytkým textom o peniazoch, súložiach a podobne sa dá nájsť ekvivalent aj v iných druhoch hudby...
Tak to každopádne. Inak nie je to náhodou tak, že moderný hiphop sa označuje skôr pojmom "rap"?
A @fxx , tuším by si mal viac rozmýšľať pred tým, ako napíšeš reakciu do témy, aby sa nestávalo častejšie, že tvoja jediná možná neskoršia odpoveď bude "debilkovia" a kopa smajlíkov ...
A uz len tym ze si tu registrovany si sam series do huby
PS: A niekoho to zaujima, kebyze si aj precitas ostatne komenty, takze to ze to nikoho nezaujima je len tvoj (mylny) dojem.
A osobne ste si asi s Fxx-om a podobne "zmyslajucimi" ludmi nikdy nevsimli velky obrazok vpravo hore
Asi ho budem pridavat do kazdeho prispevku
a tikalok,no na tvojom mieste by som sa fakt neozyval,lebo tvoje reakcie su na zaplakanie
Nie nenapisal, niekoho to aj zaujima. Pleties si pojmy s dojmami.
a smichi,no wow,ty si v celom fore nespomenul slovo ruksak?
inak ako zakladatel ankety sa snazi o strasne inteligentne odpovede..ale vcelku je vtipny