Spánku, vždy som si myslel že je to strata času ale potrebujem ho k životu. Spánok je aj slabosť a nečinnosť.
Jediná vec ktorú mám na spánku rád je snívanie, keďže mám dosť živé a vždy zaujímavé sny, trochu by mi to chybalo.
Spánku, tiež sa prikláňam k tomu, že by sa ten čas dal využiť aj lepšie ako hodinu ležať a snažiť sa zaspať, potom nevnímať a napokon len tak precitnúť, unavená rovnako ako pred tým aj keď zase, z ekologických dôvodov by ani nejesť nebolo na zahodenie, ale je to pre mňa určite príjemnejšie, keďže vnímam
No, je tu ešte otázka, čo všetko to ovplyvní/neovplyvní. Samozrejme okrem spomínaného spánku, a financií. Tiež- keď nejem, znamená to, že nemusím ísť nikdy na záchod? Pretože ak áno, tak je to veľké plus pre jedlo.
Takže, pokiaľ nemusím chodiť na záchod, a ušetrím tým peniaze, nechám si jedlo. AK nie, nechám si spánok.
ja mám oboje rada... ale ak by som jedno z toho nepotrebovala, tak by som sa vzdala spánku ... lebo toľko dobrého jedla existuje, že toho sa proste nedá vzdať
Určite jedla by som sa vzdala, ja ani nebývam moc hladná a nemám z jedla nejaký extra pôžitok Zato keby som musela byť neustále pri vedomí, nemôcť ani na sekundu vypnúť, to by bolo strašné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak ale ovplyvnilo by to čas ktorý strávim spaním, príp. peniaze, kt. dám na jedlo, nie?
Jediná vec ktorú mám na spánku rád je snívanie, keďže mám dosť živé a vždy zaujímavé sny, trochu by mi to chybalo.
Plus, jedlo je pôžitok
Takže, pokiaľ nemusím chodiť na záchod, a ušetrím tým peniaze, nechám si jedlo. AK nie, nechám si spánok.
lebo jedlo je láska!