čo máte všetci s facebookom? to by ste pred 15 rokmi nadavali na IRC a pred 10 na ICQ? len ďalší vývoj v internetovej komunikácii a vy z toho robíte dielo satana...
podľa mňa záclony? no načo to komu preboha je? alebo v dnešnej dobe aj sviečky...
@fxx stojí na tom fyzika, ekonómia, bankovníctvo a informatika, štatistiku používajú aj humanitné odbory, ešte aj animované 3D filmy sú celé o matematike. jedinú strojársku súčiastku a jediné auto by nevyrobili bez matematiky. a tak ďalej. takže ak je matematika zbytočná, potom je už asi všetko zbytočné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
*thumbs*
podľa mňa záclony? no načo to komu preboha je? alebo v dnešnej dobe aj sviečky...
@13
vlasy sa dajú umyť aj inak
(len samozrejme že hento je pohodlnejšie)
tak potom televízor
inak zbytocne su pohare mozme pit z flasky rovno a tak isto aj taniere
ale inak @27
že matematika? by som vám želal prežiť jeden deň v nejakom paralelnom vesmíre, kde sa matematika nikdy nerozvíjala
hmm.
tazko povedat...
pride mi to ako nejake novodobe heslo ktore ked vyslovis a oznacis za zle, budes uctievany