Nazdárek Birdzáci,
asi si poviete, že klidopidovi trošku motá hlava, ale tak nemám čo robiť a napdol ma nápad, ktorí by možno mohol vylepšiť Birdz a zase aj nemusel. Ale nápad to je tak tu s ním.
Teda viete ako nám pribudli nové dizajny TS, fór, blog
Cize urobili by sme Verejny fond birdzackych dizajnov, kazdy by ich mohol vytvorit kolko chce dizajnov a prepinat medzi nimi a aj ostatni by ich mohli pouzivat?
@klidopido ten druhy napad je super, ten prvy presne nechapem, ze by si si mohol odizajnovat aj forum a tak? no to by bolo asi prilis zlozite aby si clovek odizajnoval cely birdz...
@tomas nie myslel som niečo ako že sa bude dať prepínať medzi farbami danej rubriky, napráklad keby sa mi nepáčila žltá v blogoch by som si ju mohol prepnúť do zelenej. Dúfam, že je to dosť výstižné. Stačilo by pár farieb medzi ktorými by sa dalo prepnúť.
@tenario neviem to som nevedel bo na azet chodím na 5 sekúnd aj to len preto, že tam píšu kamoši ešte, inak by som sa kľudne nehal vymazať odtiaľ... takže nemám prehľad o tom čo robí azet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Taky verejny fond dizajnov by vznikol, prehliadka sikovnych ludi
Cize urobili by sme Verejny fond birdzackych dizajnov, kazdy by ich mohol vytvorit kolko chce dizajnov a prepinat medzi nimi a aj ostatni by ich mohli pouzivat?
Akurat som pred chvilou siel nieco robit s css na webke a mam tam dost divny problem. Mas to v TSke.
Mohlo by sa to inak aj cez JS tak real-time zobrazovat, aby sa nemusela stale nacitavat stranka a scrollovat to.
tomas nebude kopirovat azet
tomas tie skiny na azete vytvoril
on si to moze dovolit
to je tomasova praca.