@tikalok ty trt stred kruhu nie je priamka ale priamka ktoru som ti opisal rozdeli tvoj beh na dve casti: do lesa a z lesa...v hadanke totizto nebolo pisane ci bezi cez stred alebo nie takze to rozdeli aj ked liska bezi len kusok cez kraj a nie cez stred.....keby bezala vyslovene cez stred tak ten jeden bod v strede lesa by bol ten, od ktoreho by sa ratalo do lesa a z lesa...takto sa ro rata od tej priamky
a ty si sa nepytal kde je stred lesa, to by som ti odpovedal ze v tom bode....ty si sa pytal kde je polka lesa a pytat sa kde je polka kruhu je tiez strasne odborna otazka tak ma neser a nechytaj za slovicka
tak mna by potom celkom zaujimalo, ci sa da naozaj povedat, ze liska bezi z lesa, ked sa dostane za tu nasu "stredovu" priamku a dalej pokracuje po trajektorii, ktorej krivka kopiruje okraj lesa, teda ak vytvarame sustrednu kruznicu s okrajom lesa. alebo proste napriklad za tou priamkou okamzite zahne smerom k pravemu stredu kruhu a bude bezat povedzme pod uhlom 10 stupnov vzhladom na ten stred. alebo dokonca vbehne do lesa a este pred stredom skape.
@tikalok toto aj mna napadlo taka sprostost a vedel som ze aj teba to napadne....ked bezi po kruznici tak logicky nebezi ani z lesa ani do lesa....toto je modelova situacia a rata sa ze liska zacina na jednom okraji lesa a bezi cezen po priamke a stalou rychlostou....ked budeme ratat co ak zaboci, co ak sa posere, co ak skape, co ak bude bezat kolmo hore alebo sa zahrabe do zeme tak sa nikam nedostaneme
@hnisavica lenze je rozdiel ked clovek zadre nejaku kravinu jak naprikald @10 a ked ide rozoberat to co poviem do najmensich detailov a robit z toho ulohu na matematicku olympiadu a snazit sa dojst na nejake nove riesenie stupidnej hadanky....to aby na tu hadanku clovek nakladol aj 3 strany podmienok aby ho nikto nemohol chytat za slovicka a vymyslat hento
@etelnair No na tú moju otázku bolo treba celú hromadu argumentov. A myslím, že bolo jasné, že hádanku pochopil. Zaujímavé, že napríklad v téme "Plán na rande" si urobil v podstate to isté, a mojím zámerom bolo ukázať ti, že to nemusí byť vždy príjemné. Aj toto vlasnte píšem len preto, aby som ťa vyviedol z omylu, že ak človek nereaguje, je to preto, lebo nemá čo povedať, ale že vidí, že s daným človekom nemá cenu sa hádať.
@hnisavica ee, v teme plan na rande som daval uplne kraviny ktore boli odveci asi tak ako tu @10...urcite som sa nesiel s dotycnou hadat o jej rande a rypat do nej ....to je ten rozdiel......keby sem tikalok napisal napriklad ze ma nove tricko a dal by sem obrazok ani by som sa nad tym nepozastavil
@38 ale logicky....keby si sem dal obrazok hovna pre mna za mna daj si aj dva....ked sa ma ale spytas kde je polka lesa logicky reagujem...ty potom naspat a ja zas naspat tebe......ale na @10 hadam reagovat nebudem, maximalne smajlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja inak samozrejme chapem, o com je ta hadanka, ale da sa do nej rypat a rypat...
mas pravdu.... ale dobre sa tu o tom hada
A: hadanku si pochopil aj bez tych troch stran podmienok ako kazdy normalny a len sa tvaris ze nie a vymyslas kraviny
B: hadanku si normalne nepochopil a prve co ta napadlo bolo, ze liska skape alebo ze beha do kruhu a podobne veci
teraz neviem co je horsie ale kazdopadne nechcel by som
btw existuju aj dobre hadanky, kde ziadne podmienky netreba, ale hadanka typu "pokial bezi liska do okruhleho lesa" tam proste nezapada
@tikalok
Vaša diskusia je lepšia ako moja hádanka
A čo keď v strede lesa budú maďarské hranice?
ale inak je to stare XD