akoze nechapem preco by sa podla vas mali robit pasteky z niecoho nechutneho ... dneska musia vsetky vyrobne linky splnat kriteria dane europskou uniou cize vopred viem ze su az obzlvast prehnane niet sa coho bat tam ide kvalitne meso
kedisi som ich jedla, ale potom mi uz prestali chutit, ale cito wazne z toho ze mi pretsali chutit, nie z toho ze som sa dozvedela z coho sa vyrabaju - doteraz to neviem a je mi to jedno!
noo..odkedy prestali dovazat do kauflandu Matíska...tak uz moc pastety nejedavam...tak mozno este nejaku "Játrovku" ale ..to tiez nemoze byt taka..co ked si ju idem natriet tak bud rozotriet nejde..alebo sa rozsipe ..ako ako...ako ortut no straach a hroza z takych blee.. ale minule mamina nejaku doniesla..ze tato vyzera celkom dobre..a ze tato znacka isto dobe pastety vyraba a potom pozrela na obal..ze..zlozenie..a tam prasacie nieco..uz si nemyslela ze je dobra
Pracoval som v masopriemysle asi mesiac ..... ten potkan a mys su naozaj nepravdepodobne..... a z kazdeho produktu sa musi zobrat vzorka... ten lekar alebo hygienik ci kery blbec v bielom plasti to tam je za to ruci pravnou zodpovednostou......
Ale nehovorim ze sa nemoze stat..... ale nie je to taka lajdacina jak si myslite
No nejem to ale uplne z inych dovodov nez preto, ze by sa mi to hnusilo. Tak podme odsudzovat vsatkych masozravcov v prirode za to ze su masozravci....
Clovek je od prirody vsezravec a ako si myslite, ze sme jedli maso ked nebol ohen .....
To, ze ho roznymi sposobmi upravujeme z neho robi potravinarsky produkt je nemyslitelne o tom premyslat ako o zivom tvorovi pretoze to uz davno nie je....
Skor by ma trapilo na ich mieste svedomie za tie tony masa ktore sa pokazi ked sa nepreda a potom ho likviduju.... Zabijame viac zvierat ako je potrebne zatial co deti v Afrike maju pol litra vody na den od UNICEFU to je ludska logika...........
@Matus33 zavres oci a zeres zeres zeres kolko da a chutne to je ta mne to jedno ze z coho to robia ked mi to chuti ... sak taky kaviar si vezmi jake to je NECHUTNEEEEEEEEEEEEE ked si vezmes co to je a koklo ludi to ma rado atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A je mi to jedno, sak je to pomlete
@10 súhlas
Ale napr. šunku nemôžem, keď v nej vidím kúsky..všeličoho (blee)
no a potom ešte kvalitnú (a kurva drahú) provensálsku - ale to len keď sú money raz za čas
Neznalý veci
Múku, rozdrvenú kožku, vnútornosti a v podstate všetko nevyužité z prasaťa považuješ za kvalitné mäso ?
Prečítaj si zloženie
ale nejak velmi to nejedavam
A jednu paštétoidnú nátierku s medvedím cesnakom zbožňujem ...
Ale nehovorim ze sa nemoze stat..... ale nie je to taka lajdacina jak si myslite
No nejem to ale uplne z inych dovodov nez preto, ze by sa mi to hnusilo. Tak podme odsudzovat vsatkych masozravcov v prirode za to ze su masozravci....
Clovek je od prirody vsezravec a ako si myslite, ze sme jedli maso ked nebol ohen .....
To, ze ho roznymi sposobmi upravujeme z neho robi potravinarsky produkt je nemyslitelne o tom premyslat ako o zivom tvorovi pretoze to uz davno nie je....
Skor by ma trapilo na ich mieste svedomie za tie tony masa ktore sa pokazi ked sa nepreda a potom ho likviduju.... Zabijame viac zvierat ako je potrebne zatial co deti v Afrike maju pol litra vody na den od UNICEFU to je ludska logika...........
A dávajú to tam!!! Veď to máš aj priamo napísané na tej paštéte! :p Z čoho myslíš že sú tie paštiky ako? Zo stehna ? xD
Tak spapkaj naporcované šteniatko či starú mamu. Veď možno je to fainé... :p
Navyše si sakra odbočil ale neva