je to blbo zadefinované: Ze nie (z nabozenských dôvodov): cirkev (nabozenstvo) nezakazuje konzumovať maso v piatok... je to druh pokánia a preto sa je maso iba z chladnokrvných zvierat (ryby), ale ked sa zje obyčajne maso nic sa nedeje... môže sa jest maso ale to znamená ze druh pokania sa vykoná inou cestou (t. j. ze sa pomodlí viac, desiatok ruzenca atd.)
preto nesúhlasím ze nabozenstvo zakazuje jest maso!!
@pally27 Ja do kostola nechodím, nevyznám sa až tak v tom, len viem, že veľmi veľa kresťanov v piatok mäso neje a ešte viac neje cez pôstne obdobie. Preto sa pýtam, že ako ste na tom. To "nie" a za tým z náboženských dôvodov som dala preto, lebo veľa ľudí neje mäso preto, že im nechutí alebo sú vegetariáni, preto som to chcela rozlíšiť
Ja nejem piatok mäso, ale ani jedna z možností mi nevyhovuje, nejem mäso v piatok nie kvôli náboženským dôvodom, ani nie som vegetarián, ani nie, že by som nemal rád mäso. proste piatok mám sladký deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
preto nesúhlasím ze nabozenstvo zakazuje jest maso!!
A nikeboy ...ty si ete horsi ak moj priatel ...kks hrozne s vama chalanmi ....a hlavne rezne coo ?