mne to povedala kamaratka v skolke ze jej to povedal brat ja som to potom povedala segre ale ta mi neverila este donedavna ..nas dokonca klamali rodicia aj ze jezisko nosi vianocny stromcek vzdy ho o polnoci stavali a rano ho akoze jezisko doniesol
Teraz vážne: dodnes neviem zabudnúť na najhorší zážitok z 1.triedy ZŠ, keď mi Marián H. víťazoslávne oznámil, že Ježiško NIE JE! Že to všetko rodičia : disappointed:
Nedozvedel Uvedomil som si to keď som prišiel na to že Vianoce sú len jeden z mnohých krásnych pohanských sviatkov ktoré si kresťania "požičali"... Jasné že ich nosia škriatkovia
neviem kolko som mala..ale videla som otca jak "nenapadne" isiel do obyvacky s darcekmi..mama mi sice tvrdila ze jezisko ich nechal u nich v skrine ale to viete..nebolo som taka hlupa jak som vyzerala
fuu tak to si nepamatam ale pamatam si ako som prisla na to ze mikulas nechodi...som bola u starkej a ona mi cizmu plnila vzdy skoro rano a ja som sa raz tak skoro zobudila a ako prve som bezala na balkon pozriet co mi doniesol a tam ma cakal sok...cizmy boli preeec
:´(...to ich starka akurat plnila v kuchyni a ja idem za nou s krikom ze: Starkaaaaa, nieze mi nic nedoniesol, este mi aj cizmy ukradooool!!! ...boze vzdy ked mi to vravi tak sa musim zasmiat heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Teraz vážne: dodnes neviem zabudnúť na najhorší zážitok z 1.triedy ZŠ, keď mi Marián H. víťazoslávne oznámil, že Ježiško NIE JE! Že to všetko rodičia : disappointed:
len a oblbovali mikulášom a čertom ,,. kks krásne spomienky
:´(...to ich starka akurat plnila v kuchyni a ja idem za nou s krikom ze: Starkaaaaa, nieze mi nic nedoniesol, este mi aj cizmy ukradooool!!! ...boze vzdy ked mi to vravi tak sa musim zasmiat heh