mam otazocku..chcela by som a venovat joge no mam mnozstvo otazok..je lepsie ucit sa z videa alebo kupit si knihu? a ak z videa prosim vas existuje nieco take ako napr. toto 10x precvicte a potom idem na dalsie video..lebo je vela tyhch videi..ak mate sku
ja som mala knizku ale pre mna ako vpodstate vecnu zaciatocnicku je to fuk, asi ti ini lepsie poradia.
u mna je to tak, ze najprv to je vsetko dost komplikovane, fuirt si davas pozor ako dychas, kde mas ktoru koncatinu a tak, a potom ked sa do toho dostanes pochopis preco ta tak instruuju a uz ti to pride prirozdzene...
kludne zacni s cim chces, moc to nesil, ak sa po tom budes citit prijemnejsie, si na dobrej ceste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» modlitba.sk/?p=2235...
u mna je to tak, ze najprv to je vsetko dost komplikovane, fuirt si davas pozor ako dychas, kde mas ktoru koncatinu a tak, a potom ked sa do toho dostanes pochopis preco ta tak instruuju a uz ti to pride prirozdzene...
kludne zacni s cim chces, moc to nesil, ak sa po tom budes citit prijemnejsie, si na dobrej ceste