tak na zaciatok- sorry ak tu tato tema uz bola awe ja som tu registrovana len neaych par mesiacov a nechadim sem casto tak neviem ake temy tu pred sto rokmi boli
Musela som sem proste tuto diskusiu dat lebo teraz Johnnyho totalne manijacim
medzi moje najoblubenejsie filmy patri samozrejme Sweeney Todd proste ma uzasny hlas a krasne spieva P a potom Z pekla zaujimavy film o Jackovi Rozparovacovi k tomu sa racej vyjadrovat nejdem bo neskoncim a Bia zabudla si na Piratov a inas hey Ospala diera je super awe chybaju mi tam nieco Dsak ti vie.....asik........a najlepsie som si nechala na konec Tajomne okno PP a co povedat k JD???,super herec strasne zlaty a dufam ze bude mat este vela filmov to by uz asik aj stacilo
asi Kokain ale na Eda Wooda nedam dopustit.. a mrtvy muz je tiez super.. jedine co sa mi velmi nepacilo bola deviata brana.. to bol divny film.. a este by som zabudla whats eating gilbert grape a benny a joon.. uzasne filmy!! a odporucam private resort to bola prvotriedna somarina ale pekna boze dobre napada mi dalsich sto filmov mrzi ma ze nemozem spomenut vsetky
Depp je jeden z mála hercov, ktorí ma prinútia pozrieť si film, ktorý by ma inak nezaujal.Úžasná mimika, gestikulácia, celkovo tie jeho šišnuté pohyby a psycho smiech..
Naj. film je pre mňa Sleepy Hollow (škrobené goliere, juj :- , v tesnom závese Sweeney Todd a Z pekla (dajte mi do filmu polminútový prestrih na Londýn a som hotová ).Tajomné okno a Libertine boli tiež fajn.Piráti ma nebavia, ale Jacka zahral neskutočným, nezabudnuteľným spôsobom.
Charlie and the Chocolate factory,Fear and Loathing in Las Vegas,Krajina, nekrajina,tušim že aj triler okno do snov,noznicovoruky edward..joj genialny herec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
inak je to môj najobľúbenejší herec, najviac sa mi páči v Dead Man od Jarmuscha (to videl máloktorý Deppovský fanúšik inak...)
@grietusha samozrejme ze viem ze to nereziroval (reziroval to Tim Burton mimochodom), len mam nenapadlo ako inak to napisat
newa
ešte nie, len som o tom čítala v novinách a videla som tam Johnyho ako o ho pána klobúčnika, ktorého tam hrá
Asi by som si mala prečítať Alicu v krajine zázrakov
Naj. film je pre mňa Sleepy Hollow (škrobené goliere, juj :- , v tesnom závese Sweeney Todd a Z pekla (dajte mi do filmu polminútový prestrih na Londýn a som hotová ).Tajomné okno a Libertine boli tiež fajn.Piráti ma nebavia, ale Jacka zahral neskutočným, nezabudnuteľným spôsobom.