Jsem z Brna a studuje tady hodně Slováků (Slovenek) a moje zkušenost je, že Slovenky jsou neskutečné rádodajky. Prostě když je osloví nějaký Čech, tak prostě už tečou a pořád by jen mrdaly. Slovenky jsou vesměs promrdaný a je to všude, prostě jen u mě v k
dúfam, že toto je len pokus o hlúpy vtip... a ak to mal byť vtip, tak vôbec nie je vtipný...
a ak to vtip nemal byť, ale myslíš to vážne, tak by si rozhodne nemal hádzať všetky Slovenky do jedného vreca len kvôli tomu, že pár Sloveniek, ktoré poznáš, sa podľa teba správajú ako radodajky...
ja som bol v Taliansku v rámci štúdia...Na ubytku sme mali dvanásť češiek....Keď si ich oslovil slovensky...okamžite vyťahovali prezervatív z penaženky...škoda, že mali iba jeden...Ale tá túžba bola tak silná, že sa spoliehali len na majstrovstvo presne načasovaného vytiahnutia...
Vcelku si myslím, že češky su neskutočne radodajky....a hlavne hrde narodovkyne, nakolko sa vyjadrili, že sex s pepanom (najme takym exotom ako si ty) je ako sex s dogou...čo svedči o tom, že su radodajky do takej miery, že si radi uspokoja túžby aj za asistencie zvieratiek
tak ...ehm ..ja tiež poznám veľa Sloveniek (kamošiek ) a sú poľahšie ...takže čosi na tom pravdy bude ..ale to sú aj Češky ...aj trištvrte dnešných báb ---žiaľ ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ak to vtip nemal byť, ale myslíš to vážne, tak by si rozhodne nemal hádzať všetky Slovenky do jedného vreca len kvôli tomu, že pár Sloveniek, ktoré poznáš, sa podľa teba správajú ako radodajky...
Vcelku si myslím, že češky su neskutočne radodajky....a hlavne hrde narodovkyne, nakolko sa vyjadrili, že sex s pepanom (najme takym exotom ako si ty) je ako sex s dogou...čo svedči o tom, že su radodajky do takej miery, že si radi uspokoja túžby aj za asistencie zvieratiek
GREEN PEACE NA VAS::...
možno máš len zlú skúsenosť, ale rozhodne by si nemal hádzať všetky slovenské dievčatá do jedného vreca..