Justin Bieber ci Miley Cyrus???Kto je lepsi spevak??
Justin Bieber či Miley Cyrus???Kto je lepší spevak???Aj po Justinovi aj po Milye sa blázni veľa pubertakov......majú polepene steny ich plagátmi...obdivujú ich.....ale koho CD by si kupily???
No fuj! Ešte si budem kupovať ich CD. Ani jedno, obidvaja sú strašní speváci (ak to čo praktizujú sa dá nazvať spev). Ja by som si radšej kúpila poriadnú hudbu.
Stupa mi tlak, oci scernievaju, na prstoch vyrastli obrovske pazure a tesaky sa vycerili az po zem... UAAAAAAAAAAAAA CHCEEM VRAZDIT MALE PRIJEBANE HVIEZDICKY!!!!
@citroon napriek toho ze ejdneho neznasam viac nez druheho ... Justin mal ako malý talent podla tooh co som niekde cital sa sam anucil na nejakych anstrjoch hrat.. ianc jeho hlas s ami zda ,.... taky sladky az s ami chce z neho vracat ...
a miley nic proti nej .. ona s ami zd aze vahjral daky konkurz alebo co cize si vymakal to co si vymakala ale pre man osobne j strasne nudna jej hudba ...
Inac ich Cd by som si v zivoite nekupil.. ani len enstiahol ani nespinil akukolvek pametovu ejdnotku an nieco take ...
To uz radsej yb som siahol po nejakej perlicke od Korn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale poďme na to logicky...Som ženská takže radšej JustinQaA naShoO
a inak to su spevaci ?
a miley nic proti nej .. ona s ami zd aze vahjral daky konkurz alebo co cize si vymakal to co si vymakala ale pre man osobne j strasne nudna jej hudba ...
Inac ich Cd by som si v zivoite nekupil.. ani len enstiahol ani nespinil akukolvek pametovu ejdnotku an nieco take ...
To uz radsej yb som siahol po nejakej perlicke od Korn
pobavila som sa.