Takže ako ste sa už mohli dočítať na mojom birdze profilu, som BELIEBERKA! A som na to hrdá A chcela by som sa spýtať či tu na birdze je najaká belieberka alebo boybelieber? Ak hej napíšte do komentu že som a ako ste sa ním stali a koľko ním už ste
len dúfam detičky moje, že aj o nejakých 10 rokov (ak samozrejme bude ešte dovtedy spievať, čo kľudne aj môže) sa budete radiť medzi ich fanúšičky a fanúšikov, lebo často sa stáva, že človek o pár rokov vie dosť ľahko zanevrieť na toho, koho ešte nedávno zbožňoval... takže, keď aj o tých 10 rokov budete na tom stále rovnako, tak vtedy sa môžte považovať za skutočných fanúšikov a belieberov a podobne :-S
ďakujem za názory ale chcem podotknúť že to čo tu niektorý ľudia píšete je totálna lož mne nejde o to ako vyzerá to je len malý doplnok k tomu prečo ho mám rada mám ho rada preto a obdivujem ho preto čo robí urobil toho viac než vy všetci dokopy nuž, váš názor nezmením...
Ja nehovorím, že je gay. Ani, že je baba. Hovorím, že zneje ako ako baba. Dobre, môj sugestívny názor
ALE, je komerčne zapredaný až to bolí. Spevák, ktorý si sám sebe nepíše texty nemôže (jednoducho nemôže) pieseň až tak precítiť ako keby to napísal on. Nie sú to jeho emócie. A najhoršie na tom je, že na tom sa nepodpísali žiadne emócie, akurát tak chamtivosť za peniazmi. A preto aj keby nespieval ako baba je pre mňa far away.
Zaujímavé taktiež je, že skoro všetky rádiové "hity" sú o láske. Well, nie o láske, ale o sexe a vzťahu na pár nocí. Chceš byť slávny? Sprav takú pieseň. Je to humus.
Si pamätám asi tak 2-3 roky do zadu jak som ho obdivoval To s jedným kamošom sme uplne sa snažili ho napodobniť (vtedy to malo výhodu že dievčatám sa to veľmi páčilo) a tak asi o rok neskôr som ho zo dňa na deň proste už nepočúval nebavil ma Ale kamarát ho ešte asi pol roka ďalej počúval a tak a potom aj jeho to omrzelo.. mne to príde že Bieber je hviezda pre mladších chalanov a dievčatá
túto mám od neho rada
btw ten dokument o ňom je celkom fajn a myslím že bol obyčajný chalan ktorý mal obyčajný sen a to že sa mu podaril a je tam kde je má len za odmenu... to či ho to zmenilo alebo nie vie len on ale tú slávu mu vôbec nezávidím :/... inak mi neprekáža a nehejtujem ho... neni dôvod
Okay, okay..... ach vy Belieberky... ešte stále neviete kde je juh a kde sever??? Bože... akože Bíber sa zhúli, opľuje svojich fans, príde si na koncert o 2 hodiny neskôr lebo sám si tak povedal, nerešpektuje zákony, nepíše tie songy sám, ale píšu ho iní textári... a aj napriek tomu sa ho zastávate? Smutné, smutné.... veeeeeeeeeeľmi smutné.... a presne jak tu spomínajú niektorí ľudia vyšie... Bíbra máte radi len pre ten jeho prevoskovaný fejs a divný účes... ach jooo.... ale v pohode, však ho len počúvajte... mne to môže byť jedno...
@sompovedal nuž, či si píše texty alebo nepíše to neviem, ale pod mnohými jeho piesňami je uvedený ako spoluautor aj on, takže tak
ale s tými piesňami o "láske" máš pravdu
@sarita621 nuž, toľko negativity a nenávisti, že ti až naozaj uverím, že ti je to jedno a k tým textom... nie každý si ich píše sám a nikde nie je ani napísané, že si ich písať aj musí... rovnako ako nie každý textár aj spieva sa prebuďte trochu
@sarita621 nuž a ty si sa prebudila z mánie Tokio Hotel? lebo ak sa dobre pamätám, tak tých takisto zhadzovali všetci pod čiernu zem rovnako ako tohto tu mlaďasa
@loveistheanswer Aj teraz mám rada TH... prečo by nie? Ja sa neriadim tým, čo vraví väčšina... Kebyže som aj posledná fanúšička TH na svete a všetci budú proti mne, tak budem TH počúvať ďalej Mňa názory ľudí veľmi neovplyvnia... teda len jeden človek má na mňa vplyv, že som ochotná zmeniť názor, ale tak iní ľudia nie...
@sarita621 no vidíš to, tak potom prečo by mal niekto dať na tvoj názor? ty si miluj TH, ona a spol. nech si miluje JB a hocikto iný nech si miluje čo chce... veď práve o tom to všetko je a nie o žiadnom osočovaní a nadávaní jeden na druhého, už máš dosť veľa rokov na to, aby si to pochopila
@loveistheanswer toto som nevedel. dík za upozornenie, zase som o niečo múdrejší. na to aby som si prezeral autorstvá ma tie jeho (pseudo)piesne nezaujali. sorry
Je mi úplne ukradnutý, nech si robí akú hudbu chce keď sa to predá. Ľudia sú všelijakí a majú všelijaký vkus.
Väčšie nesympatie prechovávam k ľuďom, ktorí majú neustálu potrebu urážať ho a ponižovať. Takisto k ľuďom, ktorí majú veľkú potrebu ho oslavovať. Proste každý nech si počúva čo chce a neserie sa do druhého, toť môj názor
PATALis ja som belieberka, 2 roky :3
Ale inak poznáš fans "benziler"? Ja som oboje, inak a benzilerky a belieberky mali vždy spolu dobré vzťahy
Ps: Pridávam si ťa k priateľom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Je proste na pitchu hudobník, ktorý nevie ako sa má správať k svojim fanúšikom a ani ako sa má správať celkovo.
-.-
ALE, je komerčne zapredaný až to bolí. Spevák, ktorý si sám sebe nepíše texty nemôže (jednoducho nemôže) pieseň až tak precítiť ako keby to napísal on. Nie sú to jeho emócie. A najhoršie na tom je, že na tom sa nepodpísali žiadne emócie, akurát tak chamtivosť za peniazmi. A preto aj keby nespieval ako baba je pre mňa far away.
Zaujímavé taktiež je, že skoro všetky rádiové "hity" sú o láske. Well, nie o láske, ale o sexe a vzťahu na pár nocí. Chceš byť slávny? Sprav takú pieseň. Je to humus.
túto mám od neho rada
btw ten dokument o ňom je celkom fajn a myslím že bol obyčajný chalan ktorý mal obyčajný sen a to že sa mu podaril a je tam kde je má len za odmenu... to či ho to zmenilo alebo nie vie len on ale tú slávu mu vôbec nezávidím :/... inak mi neprekáža a nehejtujem ho... neni dôvod
ale s tými piesňami o "láske" máš pravdu
Väčšie nesympatie prechovávam k ľuďom, ktorí majú neustálu potrebu urážať ho a ponižovať. Takisto k ľuďom, ktorí majú veľkú potrebu ho oslavovať. Proste každý nech si počúva čo chce a neserie sa do druhého, toť môj názor
wat
Ale inak poznáš fans "benziler"? Ja som oboje, inak a benzilerky a belieberky mali vždy spolu dobré vzťahy
Ps: Pridávam si ťa k priateľom