dvojka z komentovania blogov je fajn, aj keď hviezdičkujem veľa... ale neabsolvovala som zakladanie diskusií, pritom som založila až 2! smiley: ) to je nefér :´(
a tá dvojka z fotoalbumov je za čo? lebo som vymazala nejaké fotky?
@stage haha, to nie je pravda! ja som sa trochu zlepšila, už sa zmestím aj do troch týždňov a niekedy odpisujem aj hneď ale podarilo sa ti to, čo doteraz nikomu, že si si vynútil párdňové privilégium :p (keďže nik iný nebol tak výrazne nespokojný, aby oň žiadal
No moc dobre nie Keby som vedela, že je vysvedčenie, asi by som sa viac snažila a pridala si pár fotiek do albumu, aby som nemala 5 (ale tak nikdy na to nie je čas) Ale tak vzhľadom na to, že sem chodím asi jeden mesiac, som spokojná.
@drusilladayerova Keď mne je za vysvedčeniami tak smutno! Toto je jediné vysvedčenie, ktoré mi ostalo. A máš pravdu, doma ťa zabijem za tú trojku! Z čoho ju máš?
@stage ja som to vedela! trojku mám z komentovania blogov..., nehorázne...a vlastne dobre, že vôbec trojku, veď blogy som akosi prestala čítať..., čítam len starú známu pre mňa dobrú tvorbu..ubíjam mladé talenty svojou nevšímavosťou...,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ja mám za komentáre blogov a za fotoalbum dvojky, ale za nástenku štvorku.
Doma ma zabijú! (ach)
Strašne moc chcem urobiť vlog,no neviem na akú tému.
a tá dvojka z fotoalbumov je za čo? lebo som vymazala nejaké fotky?
každopádne je lepšie, ako to ozajstné
dobrý
nedostatočný
dostatočný
výborný
dobrý
nedostatočný
neabsolvoval
-----
-----
-----
-----
-----
absolvoval
neabsolvoval
------
Náhodou, 1 mám aj zo správania
Ostatné jednotky. =D
@fr4nk1 heh, veď ty si prepadol, musíš opakovať ročník! Zníž si vek o rok!
a videoblogy som neabsolvovala
mám len dve trojky.....jupííííí
(N -Neabsolvoval, A...)
no co jedna 5.. dajak to prezijem
chválitebný
chválitebný
dobrý
chválitebný
výborný
výborný
chválitebný
absolvoval
absolvoval
* lepšie než polročné a lepšie než v škole :/
neabsolvovala som videotvorbu a ešte niečo...a mám jednu trojku! no des! doma ma zabijú
@drusilladayerova Keď mne je za vysvedčeniami tak smutno! Toto je jediné vysvedčenie, ktoré mi ostalo. A máš pravdu, doma ťa zabijem za tú trojku! Z čoho ju máš?
@drusilladayerova @76 to ti asi prepáčim, veď som písal dosť málo.