@momina223 ahá no tak veľa šťastia + hej, pravda strata času je to ja si pamätám, že presne pred rokom, deň pred tým ako sme to mali písať, som dostala notebook a samozrejme, že som sa do toho ani nekukla a dopadlo to dosť dobre
@zelinka mňa ani nenapadlo že učiť sa dopadlo mi to asi tak na trojky a bola som spokojná a čil máme mať k tomu aj inšpekciu a ani ma nehne nejako extra sa pripravovať .. mám na salame su aj doležitejšie veci ako komparo
@momina223 s tým nesúhlasím Rozdiel bol v tom že Kompara som sa chcel rýchlo zbaviť a pri Monitore som aj rozmýšľal,len v matike som urobil primitívne chyby
písali sme to minulý rok a teraz to píšeme znova... v pohode to zvládnete je dosť možné, že tam budete mať aj dejepis, fyziku, chémiu, geografiu, občianku a biológiu, tak jedine na to sa treba viac pripraviť ale o nič tam nejde...takže žiadne stresy
@kolcak123 ja som komparo nepísala ani v 9tom ročníku a na monitor som sa predsa len učila ... podľa mňa nikoho nedonútia učiť sa na monitor pomocou kompara..každý vie že komparo je nepodstatné a tak sa naňho pripravovať nebude...a na monitor kto chce tak sa učí tak či tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@2
a inak siedmaci nepíšu, či?
a k teme : komparo neni aleže vóóbec podstatne a kedže som devatačka tak to mam maximalne u riti
no nám to v škole vraveli niektorý to píšu dokonca povinne