jaaaaaaaaaaaaaj kabat no ja sa ti priznam milujem ich su uzasnyyy a tie texty .....mmmmmmmm,,, prosto to je hymna nasej rodiny sak namiesto uspavanky isla pesnicka Ma Ji motorovou,,heheh juj dik ze si nappisala tuto temu si ma predbehla,,,
jednoznacne pohoda.....a mam ich aj ja rad lebo cechom v poho porozumiem lebo anglicke pesnicky no niektore texty su dost zlozite a pochopim tak 95% coz je dost malo:::.ale nie KABAT NOT DEAD
Tito hoši sa proste nasli.neviem si bez nich predstavit zivot.ich pesnicky su charakteristicke krcmove a dobre sa mi pocuvaju pri pive co vravite na novy album?podla mna sa im velmi vydaril, hlavne Joy stoji za to - skratka viete si predstavit ako si nejaky krtek plava kraula hore brkom? skvele
Áno,Šaman je najlepší,tvrdí to veľa kábatistov,dokonca aj sám Pepa Vojtek sa vyjadril,že táto pesnička u nich vedie.A nový album je super,najmä Burlaci,Joy a Kdovi jestli.
no ja rock nepocuvam, hoci primalscream je tutuovka novinka(dufam, ze sa nemylim, ze je to rock), kabat nepocuvam, pocuvam len engimu, a preco tu prispievam, tak preto, ze je to 22ruhy nazor, na co ma upozornil môj donnie darko mulder
kabati su uplne the best kapelka na svete....pocuvam ich uz od deviatich...a naj piesne....tych je vela....ale taky saman....na sever...v pekle sudy valej....dabel a syn....tak teda pojd.....balada o spinavejch fusklich....steve wonder....bum bum tequila.... z tych novych...mala dama...kdovi jestli...kruty krtek joy...raci v praci......a atd...by som tu mohla byt do vecera...
Nová otázka(samozrejme,že môžte odpovedať aj na tu starú):Najobľúbenejší člen skupiny a prečo?Pre mňa je to jednoznačne Ota Váňa-skvelý hudobník,skvelý textár,na koncerte vie vytvoriř super show...
Strejda ten leta chlastal leteckej benzin rad, teta nemohla dospat rohypnol zacla brat. Deda byl votravenej co sem ho znal co zil strasne rad hledal houby jenomze slepej byl..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Naj song? No neviem ja ich mam viac,ale mam rad Kto si nechce hubu spalit,Báru,Šaman a Boogie Ceskyho Sifare ale je toho viac
a bruce willis je great
Jenze ja sem denne vozralej!!!